Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Bir Gece Masalı 8. Bölüm Fragmanı

Geniş Ekran Dar Ekran
Loading...

Cabir’in nikah baskısının ardından Ezra’nın köşke gelişi, ortamda büyük bir gerilime yol açar ve Asaf Dede bu gerilim sonucunda beyin kanaması geçirir. Bu beklenmedik hastalık, Mahir ve Canfeza için önemli bir dönüm noktası haline gelir.

Canfeza, Mahir ile olan aşklarının imkansız olduğuna ve kovulduğu o köşke bir daha asla dönmeyeceğine inanırken, Mahir dedesinin desteğiyle harekete geçer. Mahir, Canfeza ile evlenmek için kararlıdır ve aşklarının imkansız olmadığını göstermek adına önlerindeki tüm engelleri kaldırmaya söz verir.

Komiser Mahir ve Yörük kızı Canfeza’nın Pamukkale’nin eşsiz manzarasında başlayan ve İstanbul’daki Asaf Bey Konağı’na uzanan imkânsız aşkını masalsı bir anlatımla ekrana taşıyan Bir Gece Masalı, yedinci bölümüyle izleyicileri büyülemeye devam ediyor.

Başrollerinde Burak Deniz (Mahir Yılmaz) ve Su Burcu Yazgı Coşkun (Canfeza Kilimci) gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin yeni bölümleri her Salı akşamı saat 20.00’de atv’de izleyiciyle buluşuyor.

Bir Gece Masalının oyuncu kadrosunda ayrıca Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Aslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan ve Nazan Diper gibi önemli isimler yer alıyor.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Bir Gece Masalı 8. Bölüm Fragmanı Yeni Tanıtım 22 Ekim Salı Atv

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.