Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Keşke Hiç Büyümeseydik Ne Zaman Hangi Gün?

Keşke Hiç Büyümeseydik Ne Zaman Hangi Gün?

MinT Yapı’ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Keşke Hiç Büyümeseydik’in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Bir aileinin 30 yıllık hayatlarını konu alan dizide Babalarının ölümünden sonra çocukluk anıları, kavgaları, ilk aşklarını yaşadıkları mahalleye seneler sonra geri dönen kardeşlerin hikayesi ekranlara yansıtılacak.

Senaryosunu Birol Güven – Murat Aras – Eray Yasin Işık’ın yazdığı dizinin yönetmenliği ise Mustafa Uğur Yağcıoğlu üstlendi. Başrollerinde Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun, Murat Kılıç, Deniz Celiloğlu gibi başarılı isimlerin yanı sıra dizide İrfan Kangı, Yeliz Kuvancı, Demet Gül, Arda Esen, Melisa Doğu, Gülin İyigün, Sadri Alışık, Özge Akdeniz, Erkan Baylav, Rabia Toprak, Caner Nalbantoğlu, Yılmaz Gökgöz, Eda Akalın, Eray Yasin Işık, Ersin Arıcı, Seymen Aydın, Zeynep Anacan, Sebahat Adalar ve Kevork Türker gibi güçlü isimlerde yer alıyor.

Merakla beklediğimiz Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi çok yakında Show Tv’de ekranlara gelecek. Sakın kaçırmayın… Yayın tarihi açıklandığı dizinin gününü ve tekrar saatlerini paylaşacağız.

Keşke Hiç Büyümeseydik Ne Zaman Başlayacak? Hangi Gün Yayınlanıyor? Tekrarları

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.