Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Bir Deli Rüzgar Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Bir Deli Rüzgar Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Savaşçı, Kadın, Bizim Hikaye ve Yasak Elma gibi başarılı yapımları bünyesinde bulunduran Fox, TMC Film ile yeni bir dizi için anlaşmaya vardı. İsmi Bir Deli Rüzgar olarak açıklanan yeni dizinin hazırlıkları son sürat devam ediyor. Volkan Gürses’in senaryosunu yazdığı Bir Deli Rüzgar’ın yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturacak. 

Bir Deli Rüzgar Dizisi Konusu

Şöhret olmak için büyük bedeller ödeyen ve bu yoldan asla şaşmayan bir kadının hayatını ekranlara taşıyan Bir Deli Rüzgar sürükleyici hikayesiyle dikkatleri çekecek.

Bir Deli Rüzgar Dizisi Oyuncuları

Berk Cankat (Uğur);

9 Mayıs 1984 Ankara doğumlu yakışıklı oyuncu Bilkent Üniversitesi grafik ve tasarım bölümünden mezun olmuştur. Sana Bir Sır Vereceğimi, Medcezir, Güzel Köylü gibi dizilerde rol oynamıştır. Yıldızlar Şahidim dizisinde Aras karakterine hayat vermiştir. Son olarak ise Gülizar dizisinde Murat karakterine hayat vermiştir.

Almila Ada (Genç Melike);

1996 doğumlu genç oyuncu 1.74 boyunda ve 46 kilodadır. Saç rengi kumral, göz rengi ise yeşildir. İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda eğitimini almıştır. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Nehir Yörükoğlu karakterine hayat vermiştir. Güzel oyuncu son olarak Cennet’in Gözyaşları dizisinde Cennet karakterine hayat vermiştir.

Pınar Deniz (Gökçe);

Güzel oyuncu 10 Kasım 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olan genç oyuncu çocuk yaşta hayalini kurdğu oyunculuk için eğitimler almış ve hayatına da bu yönde yön vermiştir. En son Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile de çok aranan bir oyuncu haline gelmiştir.

Hatice Aslan (Assolist Melike);

20 Şubat 1962 yılında Sivas’ta dünyaya gelen oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı mezunudur. Üç Maymun ve Vücut filmleriyle En İyi Kadın Oyuncu ödüllerine sahip olmuştur. Ayrılsak Da Beraberiz, Bugünün Saraylısı, Firar, Lale Devri, Mayıs Kraliçesi ve İçimdeki Fırtına gibi yapımlarda rol almıştır. Başarılı oyuncuyu son olarak Fox ekranlarında yayınlanan Adı Zehra dizisindeki Şule karakteri ile tanıyoruz.

Ferit Kaya (Kemancı Ali);

24 Şubat 1984 Diyarbakır doğumlu oyuncu Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini Erkekler Ağlamaz dizisine yer almıştır. Kavak Yelleri dizisinde Uğur karakteriyle tanınmıştır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Resul karakterine hayat vermiştir. Gecenin Kanatları, Kollama, Güneşin Oğlu, Kül ve Ateş, Bu Kalp Seni Unutur Mu ve Kayıp gibi yapımlarda yer almıştır. Başarılı oyuncu son olarak Aşk ve Mavi dizisinde Faysal karakterini canlandırmıştır.

Bir Deli Rüzgar Dizisi Oyuncuları Konusu Kadrosu Özeti Yorumları

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.