Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Elli Kelimelik Mektuplar Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Elli Kelimelik Mektuplar Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Sezon sonuna gelinirken mini dizilere yoğunlaşan Trt 1’den yeni bir dizi daha geliyor. Mavi Film’in yapımcılığını yaptığı Kudret Sabancı’nın yönetmenliğini üstlendiği Fulya Zenginer, Ahmet Saraçoğlu ve Levent Ülgen gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Elli Kelimelik Mektuplar 5 bölüm olarak planlanırken oyuncu ve cast çalışmaları hala devam ediyor.Yeni mini dizi hakkında gelişmeler yaşandıkça haberimizde detaylarını paylaşacağız.

Elli Kelimelik Mektuplar Dizisi Konusu

Elli Kelimelik Mektuplar Dizisi Oyuncuları

Fulya Zenginer

21 Temmuz 1989 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Haliç Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Doktorlar, İki Aile, Küçük Kadınlar, Benim İçin Üzülme, Fabrika Kızı gibi dizilerde rol almıştır.

Ahmet Saraçoğlu

24 Eylül 1975 Ankara doğumlu 40 yaşındaki yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi tamamlamıştır. 2005 yılında bir grup sanatçıyla birlikte İstanbul Kraliyet Tiyatrosunu kurmuştur. Unutma Beni, Yarım Elma, Yeditepe İstanbul, Tatlı Hayat, Hırsız Polis, Avrupa Yakası, Yaprak Dökümü ve Galip Derviş gibi dizilerde rol almıştır.

Levent Ülgen

54 yaşındaki Konya doğumlu başarılı oyuncu Hacettepe Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Akasya Durağı dizisinde Sinan Kaya karakteriyle tanınmıştır. Yılan Hikayesi, Bizim Evin Halleri, Çocuklar Duymasın, Arka Sokaklar ve Kiralık Aşk gibi dizilerde rol almıştır.

 

Elli Kelimelik Mektuplar Fragmanı

Elli Kelimelik Mektuplar Dizisi Oyuncuları Konusu Kadrosu Yorumları

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.