Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

No 309 Samet Diziden Ayrıldı Mı?

No 309 Samet Diziden Ayrıldı Mı?

Fox tv ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi No 309’da beklenmedik bir ayrılık gerçekleşti. Gold Film’in yapımcılığını yaptığı Hasan Tolga’nın çektiği, dizide Samet karakterine hayat veren Murat Tavlı diziden ayrıldığını açıkladı.

VEDA… 59 hafta her çarşamba aynı saatte beni evinize konuk ettiniz, sevdiniz, değer verdiniz, sardınız, sarmaladınız ama her yol elbet bir sona çıkıyor. Benim @no309fox ile olan birlikteliğim maalesef yolun sonuna geldi. 59 haftadır benim sizlerle buluşmama vesile olan herkese, @goldfilmyapim‘a sonsuz teşekkürler. Beraber güldük ağladık… Çok usta isimlerle oynama fırsatı buldum. Çok şey öğrendim, çok anı biriktirdim, hayatımda her zaman yeri olan dostlar kazandım. Artık yeni maceralar başlıyor. Özellikle yönetmenim, dostum, arkadaşım @hasantolga‘ya ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Güzel hatıralarda kalmak, yeni projelerde buluşmak dileğiyle. Herkese selamlar, sevgiler… #murattavli

emet Özdemir, Furkan Palalı Sumru Yavrucuk, Suat Sungur, Özlem Tokaslan, Sevinç Erbulak ve Cihan Ercan’ın başrollerini paylaştığı no 309 yeni sezonun ilk bölümüyle 20 eylül çarşamba saat 20:00’da başlıyor.

No 309 Samet Neden Yok Ayrıldı Mı Murat Tavlı Diziden Ayrılacak Mı

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.