Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Aşkın 5 Hali 6 Temmuz’da Tv’de İlk Kez Kanal D’de

Aşkın 5 Hali 6 Temmuz’da Tv’de İlk Kez Kanal D’de

D Procutions’un yapımcılığını yaptığı yeni bir sinema filmi vizyona girmeye hazırlanıyor. İsmi Aşkın 5 Hali olarak açıklanan yeni sinema filminin başrolünde Sedef Avcı yer alıyor. Romantik Komedi ve Romantik Komedi 2 gibi filmlerde kendini gösteren güzel ve alımlı oyuncu 2 yıl aradan sonra tekrar izleyici karşısına çıkacak. Filmin yönetmenliğini Özer Kızıltan yapıyor. Çekimleri istanbul’da yapılan Aşkın 5 Hali 2017’de vizyona girmişti.

Aşkın 5 Hali Tv’de İlk kez 6 temmuz perşembe akşamı saat 22:15’te Kanal D ekranlarında…

Aşkın 5 Hali Film Konusu

Hande iş hayatındaki başarısını ilişkilerinde yakalayamamış ve çevresi tarafından baskı görmekte olan genç bir kızdır. Gördüğü baskı yüzünden rahatsız olan Hande en yakın arkadaşı olan Korhan’la sürekli dert yanmaktadır. Hande’nin annesi hemen harekete geçer ve kızına uygun birini ayarlamak ister. Hande annesi ile bir anlaşma yapıp istediği 5 kişiyle görüşür. Korhan’ın yardımı ile randevularına giden Hande farklı olaylarla karşılaşır ve işler değişik bir hal alır. Peki her şey annesinin istediği gibi olacak mı?

Aşkın 5 Hali Oyuncuları

Sedef Avcı (Hande)

22 Ocak 1982 İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu henüz 5 yaşındayken baleye olan merakı sebebiyle 8 yıl ve 9 yıl kadar bale yapmıştır. 1.79 boyunda 54 kiloda olan Avcı Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonemisi bölümünü tamamlamıştır. Romantik Komedi, Arka Sokaklar, Umut Yolcuları, Mazi Kalbimde Yaradır ve Romantik Komedi 2 gibi filmlerde rol almıştır.

aşkın 5 hali hande kimdir

Çağdaş Onur Öztürk (Korhan)

aşkın 5 hali korhan kimdir

Perihan Savaş

Hakan Ummak

aşkın 5 hali hakan ummak kimdir

Bülent Alkış

Murat Karasu

Aşkın 5 Hali Filmi Oyuncuları Konusu ve Oyuncu Kadrosu Nerede Çekildi Kim Kimdir

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.