Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Gayrimeşru Oyuncu Kadrosu Listesi

Gayrimeşru Oyuncu Kadrosu Listesi

Star tv ekranlarının sevilen dizisi Paramparça’nın yapımcısı Endemol Shime Türkiye‘den yeni bir drama – aksiyon dizisi geliyor. Dizinin senaristliğini ve tasarımını şuan fox tv drama danışmanı ve Arka Sokaklar’ın senaristliğini yapan Ozan Emre Yurdakul üstlenmişti. Daha sonra deneyimli senarist Alican Yaraş’ta işin yazım aşamasında destek verdi. Ozan Emre Yurdakul ve Alican Yaraş‘ın kaleminden çıkan ismi Gayrimeşru olarak belirlenen dizinin henüz ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı bilinmiyor. Oyuncu ve cast çalışmaları son sürat devam eden Gayrimeşru’nun 2017 yılının ocak veya şubat ayında izleyici karşısına çıkacağı tahmin ediliyor.

 

Gayrimeşru Dizisi Konusu

Motor tamirciliği yapan ve aynı zamanda motorcu olan bir gencin kendini babasına kabul ettirememesi ve bunun sonucunda aralarında yaşanan çatışma koyu drama ile harmanlanıp farklı bir tür yaratılarak izleyici karşısına çıkartılacak.

 

Gayrimeşru Dizisi Oyuncuları

Dizinin oyuncu ve cast çalışmaları devam ediyor. Ekip içerisinde başrol oyuncularıyla ilgili bazı isimler telaffuz edilse de henüz netleşmiş bir isim yok.

 

Gayrimeşru Dizisi 1. Bölüm Fragmanı

Gayrimeşru Dizisi Oyuncuları Karakterleri konusu yeni bölüm fragmanı Son Bölüm

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.