Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Sustalı Ceylan Dizisi Oyuncuları Konusu

Sustalı Ceylan Dizisi Oyuncuları Konusu

Bi Yapım ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Sustalı Ceylan‘ın başrolleri belli oldu. Sevgi Yılmaz‘ın senaryosunu yazacağı dizide Dudaktan Kalbe ve Kapalıçarşı dizileriyle tanıdığımız Aslı Tandoğan ile Hanımın Çiftliği ve Aramızda Kalsın dizilerinde rol alan Caner Cindoruk başrolleri oynayacak.sustalı ceylanFox tv kanalı ile el sıkışılması beklenen yeni dizi eğer anlaşmaya varılırsa fox tv ekranlarında aralık ayında yayınlanması bekleniyor. Henüz çekimleri başlamayan dizi hakkında güncel haberler geldikçe aktarmaya çalışacağız. Sustalı Ceylan‘ın oyuncu ve cast çalışmaları devam ederken yayın tarihi henüz netleşmiş değil.

 

Sustalı Ceylan Konusu

Dizinin konusu hakkında henüz net bir bilgi yok. 

 

Sustalı Ceylan Oyuncuları

Aslı Tandoğan

aslı tandoğan sustalı ceylan2 Nisan 1979 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu 1.63 boyunda Hacettepe Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine 2002 yılında Gülüm dizisi ile başlamştır. 36 yaşındaki oyuncu Behzat Ç Kalbime Gömdüm, Kabadayı gibi filmlerde rol alırken Dudaktan Kalbe, Behzat Ç, Leyla İle Mecnun, Aşka Sürgün, Ah İstanbul gibi dizilerde rol almıştır.

 

 

 

Caner Cindoruk

caner cindoruk1 Ocak 1980 Adana doğumlu Caner Cindoruk Çukurova Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Cindoruk Hanımın Çiftliği, Firar, Yaprak Dökümü, Beynelminel gibi dizilerde rol alırken Kelebek, Gergedan Mevsimi gibi filmlerde de boy göstermiştir.

Sustalı Ceylan Dizisi Oyuncuları Konusu Yeni Bölüm Fragmanı Son Bölüm

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.