Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Seviyor Sevmiyor Güncel Reyting Sonuçları

Seviyor Sevmiyor Güncel Reyting Sonuçları

Atv ekranlarının yeni dizisi Seviyor Sevmiyor‘dan beklenti büyük. 10 haziran pazar günü ilk bölümü yayınlanan dizinin geleceği hiçte iç açıcı görünmüyor. Romantik – Komedi türündeki dizi ilk 20  içerisine giremediği için beklenenin altında kaldı.MF Yapım‘ın yapımcılığını yaptığı küçük bütçeli dizide Yiğit Kirazcı, Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız gibi isimler yer alırken daha dizi başlamadan oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmişti. Fakat yayınlanan ilk bölümü sonrası alınan reytingler hayal kırıklığı yarattı. Bakalım gelecek haftalarda dizinin reytinglerinde nasıl bir değişiklik olacak.

Seviyor Sevmiyor 13 temmuz çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümüyle reytinglerde sürpriz bir çıkış yakaladı. 4. bölümü yayınlanan dizi 3.33 oranla günü 3. sırada kapattı. 

1. No:309 5.23

2. Aşk Laftan Anlamaz 4.12

3. Seviyor Sevmiyor 3.33

 

Seviyor Sevmiyor 21 ağustos pazar akşamı yayınlanan yeni bölümüyle reytinglerde sürpriz bir çıkış yakaladı. 6. bölümü yayınlanan dizi 5.53 oranla günü 1. sırada kapattı. 

1.Seviyor Sevmiyor  5.53

2. Show Ana Haber 2.89

3. Hayatımın Aşkı 2.49

 

Seviyor Sevmiyor 28 ağustos pazar akşamı yayınlanan yeni bölümüyle reytinglerde sürpriz bir çıkış yakaladı. 7. bölümü yayınlanan dizi 5.55 oranla günü 1. sırada kapattı. 

1.Seviyor Sevmiyor  5.55

2. İlker Ayrık’la Var Mısınız Yok Musunuz 2.73

3. Seviyor Sevmiyor (Özet) 2.55

Seviyor Sevmiyor Reyting Sonuçları Ne Kadar izlendi

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.