Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Tatlı İntikam Oyuncuları, Konusu Ve Fragmanı

Tatlı İntikam Oyuncuları, Konusu Ve Fragmanı

Kanal D’nin, kendi yapım şirketi D Productions’ın üstlendiği, başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Hazal Türesan, Zeyno Günenç ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi "Tatlı İntikam"ın Ondört Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan tanıtım fragmanı ekranlarınıza getirdik.

Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç‘ın oynadığı Kanal D’nin olduça güzel ses getirecek yeni dizisi "Tatlı İntikam" için çekilen fragman haberimizin sonunda izleyebilirsiniz. Tatlı İntikam dizisinin yönetmenliğini Barış Erçetin, senaryosunu ise Pınar Ordu ve İlker Aslan kaleme alıyorlar.
Tatlı İntikam Oyuncuları ve Konusu

Tatlı İntikam Konusu

Pelin aşktan yana yüzü hiç gülmeyen şansız bir kadındır ancak bir gün şeytanın bacağını kırar ve hayallerinde erkekle karşılaşır ve onunla evlenmeye karar verir. Anca çok sevdiği adam tarafından düğün günü terk edilir. Sonrasında görmüş geçirmiş bir kadın tarafından geçmişte çok büyük bir ah aldığı ve bu ah eden kişiden kendisini affettirmediği sürece mutlu olamayacağını duyan Pelin geçmişin peşine düşer ve hikayemiz böylelikle başlamış olur.
 

Tatlı İntikam Dizisi Oyuncuları

Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin)leyla lydia tuğutlu tatlı intikam29 Ekim 1989 Berlin doğumlu Leyla Tuğutlu 2008 Türkiye güzeli model ve oyuncudur. 25 yaşındaki güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi’nde eğitimini tamamlamıştır. Atv ekranlarında yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalioğlu’nun başrol oynadığı Mahir karakterinin kız kardeşi Songül olarak rol almıştır. Günce ve İçimdeki Ses filmlerinde başrol oynamıştır.

Furkan Andıç (Sinan/Tankut): 4 Nisan 1990 İstanbul doğumlu genç oyuncu Ukrayna’da Kiev Politeknik Üniversitesinde 2 yıl hazırlık okumuştur. Daha sonra İstanbul’a dönmek zorunda kalan oyuncu bir süre Bilgi Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünü okumuştur. Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Levent karakteri ile çıkış yakalamıştır. Kaçak Gelinler dizisinde Selim İnan karakterini oynamıştır ve son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde Gökhan karakterini canlandırmıştır.furkan andıç tatlı intikam

Tatlı İntikam Oyuncuları konusu Yeni bölüm fragmanı Son bölüm

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.