Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Yabani 44. Bölüm Fragmanı

Geniş Ekran Dar Ekran

Yaman, Hande’nin oyununu bozarak ipleri eline almayı başarmıştır; fakat işlerin daha da karmaşık bir hale gelmesi an meselesidir. Hande’yi suçlayacak daha fazla kanıt bulmak için zamanla yarışan Yaman, ulaştığı her yeni bilgiyle şaşkına döner. Hande’nin sakladığı sırlar, Yaman için büyük bir tehlike yaratmaktadır. Ancak, karşısındaki güçlerin ve olayların boyutu onu bile ürkütür. Her adımda karşılaştığı engeller, Yaman’ı daha da kararlı hale getirir.

Bu sırada Alaz, sevdiği kadına zarar vermeden onu mutlu etmek için mücadele eder. Fakat yaptığı her şeyin aslında durumu daha da karmaşık bir hale getirdiğini fark etmez. Hata üzerine hata yapmaya başlayan Alaz, kendini büyük bir çıkmazda bulur. Kendi sınavının daha en başında olan Alaz, işlerin gitgide daha zorlaşmasıyla büyük bir yüzleşme yaşar.

Yaman’ın başındaki tehlikeler sadece Hande ve onun oyunlarıyla sınırlı değildir. Asi’nin ailesi ve onların ardındaki karanlık güçler, Neslihan ve Yaman’ı giderek daha çok korkutmaktadır. Asi ve Alaz’ın dik başlılığına rağmen, Yaman kardeşlerini bu kötü niyetli insanlardan korumak için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır. Karşısındaki düşmanların gözü karalığı ve sayıca üstünlüğü, Yaman’ın işini zorlaştırsa da, o Asi ve Alaz’ın güvenliği için her türlü riski göze alır. Artık kendisi için değil, sevdiklerinin güvenliği için savaşmaktadır.

Yabani 44. bölümüyle izleyicileri büyük bir gerilim ve heyecan dolu dakikalar bekliyor.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yabani 44. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Tanıtımı 2 Kasım

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.