Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Yabani 42. Bölüm Fragmanı

Geniş Ekran Dar Ekran
Loading...

Yaman, Derin tarafından vurulmasının ardından olaylar daha da karmaşık bir hale gelir. Hande ve İskender’den sonra artık Derin de Yaman’ın bazı sırların peşinde olduğunu fark etmiştir. Yaman, Derin’in ona bir oyun oynadığını anlamış ve daha hızlı hareket etmek zorundadır. Ancak, ailesinin başına gelenler Yaman’ın odak noktasını değiştirir. Babasının vurulması ve Asi ile Alaz’ın çocukları olduğunu öğrenmesi, Yaman’ı ailesinin yanında kalmaya zorlar. Şimdi intikam ve hesaplaşma planları yerine ailesine destek olma zamanıdır.

Alaz ise söylediği büyük yalanın altında ezilir. Yalanını toparlama şansı bulamaz ve söyledikçe daha da batağa saplanır. En sonunda affedilemez bir hata yapar. Bu hata, geri dönüşü olmayan bir yola sokacaktır ve ilişkilerini zedeleyecektir.

Bu sırada, Yaman ve Serhan iş birliği içerisinde ilerler ve her şeyi açığa çıkaracaklarını düşünürler. Planlarının kusursuz olduğuna inanırken, aslında oyunun bir parçası olduklarını fark etmezler. Olaylar Yaman ve Serhan için beklenmedik bir şekilde gelişecektir.

Yabani 42. bölümüyle 19 Ekim Cumartesi saat 20.00’de NOW ekranlarında izleyiciyle buluşacak!

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yabani Fragman 42. Bölüm Fragmanı Yeni Tanıtım ön izleme 19 Ekim

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.