Sandık Kokusu 26. Bölüm Fragmanı

Yorum Yaz (0 Yorum)
Sandık Kokusu 26. Bölüm Fragmanı özeti:

Sandık Kokusu 26. Bölüm Fragmanı özeti:

Fragman, Arzu ve Yalız adında iki karakterin çay içtiği bir sahneyle başlıyor. Arzu, "Bu şekilde çay içmeyi hayal etmemiştim" diyor. Yalız ise "Çayını Hülya Hanım ile içeceksin" diye cevap veriyor. Arzu üzgün görünüyor ve gözyaşlarına boğuluyor. "Ben hala sana aşığım" diyor. Yalız ise "Benim sevgilim ol" diye yanıt veriyor. Sahne daha sonra bir avukat ofisine geçiyor. Arzu, Yalız'a karşı uzaklaştırma kararı almak için avukatıyla görüşüyor. Avukat, "Alabilir miyiz, bilemiyorum. Ama delil lazım" diyor. Fragman, "Yeni bölüm Çarşamba günü Show TV'de" yazısıyla sona eriyor.

Fragmandan anlaşıldığı üzere, Arzu ve Yalız'ın geçmişte bir ilişkisi varmış ve Arzu hala Yalız'a aşık. Ancak Yalız, Hülya adında başka bir kadınla evli. Arzu, Yalız'ı hala sevdiği için ondan uzak durmak istiyor ve bu nedenle bir uzaklaştırma kararı almaya çalışıyor.

Fragman, dizinin hayranlarını merakta bırakacak şekilde sona eriyor. Arzu, Yalız'dan uzak durmayı başarabilecek mi? Yoksa Yalız, Arzu'yu geri kazanmayı başaracak mı? Bunu öğrenmek için Çarşamba günü Show TV'yi izlemeniz gerekecek.

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen