Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Sahipsizler 1. Bölüm 3. Fragmanı

Geniş Ekran Dar Ekran
Loading...

Sahipsizler,” anne ve babalarını ani bir şekilde kaybeden altı kardeşin hayata tutunma ve birlikte kalma çabasını konu alıyor. Kardeşler, Azize (Hazal Subaşı), Cemo (Kaan Mirac Sezen), Zeliha (Doğa Bayram), Fidan (Ece Bağcı), Samet (Umut Kaplıca) ve Balım (Züleyha Yıldız), karşılaştıkları felaketlere rağmen bir arada kalmayı başararak hayatta kalma mücadelesi veriyor.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yapımcısı Onur Güvenatam, yönetmenliğini Cem Karcı yapıyor. Selin Arapkirli, Ramazan Demirli, Özgür Ağaoğlu ve Elif Hamamcı’nın kaleme aldığı “Sahipsizler,” bu sezonun en iddialı projelerinden biri olarak öne çıkıyor. Star TV’nin büyük ilgiyle beklenen bu yeni dizisi, hem hikayesi hem de tanıtımlarıyla dikkat çekti.

Dizinin geniş oyuncu kadrosunda Hazal Subaşı, Kaan Mirac Sezen, Doğa Bayram, Ece Bağcı, Umut Kaplıca, Züleyha Yıldız, Turgut Tunçalp, Enes Koçak, Mina Derman, Mehmet Bozdoğan, Duygu Karaca, Bilge Can Göker, Onur Berk Arslanoğlu, Zeynep Köse, Mert Tümer, Sacide Taşaner ve Reha Özcan gibi isimler yer alıyor.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Sahipsizler 1. Bölüm 3. Fragmanı

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.