Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Karadut 4. Bölüm 2. Fragmanı

Geniş Ekran Dar Ekran

Çetin, gördüğü olaylar sonrasında kızı Zuhal’e karşı tamamen sırtını döner. Zuhal, babasıyla olan bağlarını onarmaya çalışırken, bir yandan da ilişkisini korumaya gayret eder. Ailenin mezarlık ziyareti sırasında, Çetin’in Zuhal üzerine gitmesi olayların iyice alevlenmesine neden olur. Bu zorlu anların ardından Zuhal, Tayfun’un yanına sığınır ve en büyük sırrını, annesinin ölümünü ve kendi gerçeğini ona açıklar. Tayfun, duydukları karşısında şok olur, ancak Zuhal’i yalnız bırakmaz ve onun yanında durur.

Zuhal ise aldığı yeni bir kararla, ilişkisini artık gizlememeye karar verir. Çetin Bey, kızından bir özür beklerken karşısında bambaşka bir Zuhal bulur. Zuhal’in güçlü duruşuna, küçük kız kardeşi Begüm de destek verir ve evdeki tansiyon iyice yükselir.

Öte yandan Aslı, Alp’in tehditleriyle baş etmeye çalışırken, Rezzan Hanım’ı ziyaret eder. Fakat Rezzan, Alp’in tarafını tutar. Aslı iyice köşeye sıkışırken, Bora ona destek olur. Bora’nın Aslı’ya olan yakınlığı Alp’i öfkelendirir ve Alp, Bora’ya saldırması için bir grup adam tutar. Bora yaralanınca, annesi Nihan endişelenir, ancak Aslı ile Bora arasındaki bağ daha da güçlenir. Zuhal ve Tayfun’un romantik planları ise beklenmedik bir sürprizle bozulur.

Karadut yeni bölümüyle 14 Ekim Pazartesi akşamı atv’de ekranlara gelecektir.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Karadut 4. Bölüm 2. Fragmanı

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.