Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Gizli Bahçe Berna Kimdir?

Gizli Bahçe Berna Kimdir?

Berna İkizler, Gizli Bahçe dizisinde Burcu Türünz tarafından canlandırılan karakterdir. Nazlı’nın en yakın dostu ve sırdaşı olan Berna, hayat dolu, enerjik ve cesur bir hemşiredir. Karakteri canlılığı ve cesaretiyle ön plana çıkar, ancak onun en belirgin özelliği aşk ve romantizme olan düşkünlüğüdür. Nazlı’ya göre çok daha romantik olan Berna, aşk ve evlilik hevesini Nazlı’ya da aşılamaya çalışır.

Ancak Berna’nın aşkı, Demir’in en yakın arkadaşı Aziz Cem’de bulması, olayları karmaşık bir hale getirir. Bu aşk, hem dostlukları hem de ilişkileri etkileyecek ve olayların gidişatını önemli ölçüde değiştirecektir. Berna’nın saf ve romantik yaklaşımı, dizide hem duygusal hem de dramatik anlara zemin hazırlar.

Burcu Türünz Biyografisi:

Burcu Türünz, 24 Şubat 1988’de İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden onur öğrencisi olarak mezun olduktan sonra, Viyana’ya taşınarak beş yıl boyunca orada yaşamıştır. Viyana Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans yapmış ve ardından İstanbul’a dönerek İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde İnteraktif Pazarlama alanında yüksek lisans eğitimini yüksek onur derecesiyle tamamlamıştır.

Burcu Türünz, yazmaya olan yeteneği ile Pazarlama Türkiye yazarlarından biri olmuştur ve aynı zamanda şarkı yazarlığı yapmaktadır. Mimar bir annenin ve inşaat mühendisi bir babanın ikinci çocuğu olan Türünz’ün, down sendromlu bir abisi vardır. 1.60 boyunda, 47 kg ağırlığında, kahverengi gözlü ve kumraldır. Balık burcudur ve ayak numarası 37’dir. İleri düzeyde İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Çocukluk hayali olan oyunculuğa olan tutkusu, ona beyaz yakalı bir hayatın içinde mutlu olamayacağını fark ettirmiştir. Craft Atölye ile tanışması bu hayalini gerçekleştirme yolunda bir dönüm noktası olmuştur. Kısa sürede birçok reklamda yer alarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Burcu Türünz’ün Son Dizileri:

  1. Adım Farah (TV Dizisi, 2023)
  2. Merve Kült – Nil (Sinema Filmi, 2022)
  3. Uysallar – Zehra (TV Dizisi, 2022)
  4. Kalp Atışı – Esma Sancak (TV Dizisi, 2017-2018)

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Gizli Bahçe Berna Kimdir? Burcu Türünz Biyografisi Son Dizileri Yaşı

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.