Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Gizli Bahçe 3. Bölüm Fragmanı

Geniş Ekran Dar Ekran
Loading...

Nazlı, bir yandan velayet davasıyla boğuşurken, diğer yandan maddi sorunlar nedeniyle iyice köşeye sıkışmış durumda. Memo’nun babaannesi Cavidan’ın olaya dahil olmasıyla işler daha da karmaşık bir hale gelir. Cavidan, torununu Nazlı’dan almak için her türlü yolu denemeye hazırdır ve bu durum Nazlı’yı daha büyük bir çıkmaza sürükler.

Demir ise gizli kimliğiyle Nazlı ve Memo’ya yakın kalmaya çalışır. Ancak Demir’in asıl amacı sadece vakit geçirmek değildir; velayet davasını hızlandırmak ve bu süreçte Nazlı’nın karşısına çıkan engelleri ortadan kaldırmaktır. Nazlı, Demir’in avukatıyla yaptığı pazarlık sırasında, Demir’in göründüğünden çok daha farklı biri olduğunu fark eder. İşin iç yüzünü anlamaya başladıkça, Nazlı’nın hayatındaki dengeler altüst olur.

Bu bölümde, Nazlı’nın hem maddi hem de manevi anlamda sınandığı sahneler izleyicilere büyük bir gerilim yaşatacaktır. Demir’in kimliğiyle ilgili sırların daha fazla su yüzüne çıkmaya başladığı bu bölümde, Nazlı’nın vereceği kararlar hem kendisinin hem de Memo’nun geleceğini derinden etkileyecektir.

Gizli Bahçe 3. bölümüyle 29 Ekim Salı saat 20.00’de NOW kanalında izleyicilerle buluşacak.

Gizli Bahçe 3. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Tanıtımı 29 Ekim Salı

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.