Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Gizli Bahçe 2. Bölüm Fragmanı

Geniş Ekran Dar Ekran

Nazlı, oğlu Memo ile birlikte zorlu bir hayat süren genç, bekar bir annedir. Geçim sıkıntısı içinde evinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Nazlı, bu zor durumdan kurtulmak için istemese de tehlikeli bir iş teklifini kabul eder. Bu karar, hayatında daha da büyük sorunların kapısını aralayacaktır.

Bu arada, Memo’nun varlıklı ve güçlü amcası Demir, uzun yıllardır kayıp olan kardeşinin bir oğlu olduğunu öğrendiğinde harekete geçer. Memo’nun velayetini almak isteyen Demir, Nazlı’nın geçmişini ve mesleğini araştırmaya başlar. Nazlı’nın geçim kaynağını öğrenen Demir, bu durumu koz olarak kullanarak Nazlı’ya karşı bir velayet davası açar. Ancak Nazlı’nın güvenini kazanmak ve hakkında daha fazla bilgi toplamak için gerçek kimliğini saklayarak onunla gizlice buluşmaya başlar.

Nazlı, oğlunu kaybetmemek için verdiği mücadeleyle yüzleşirken, aslında sakladığı çok daha büyük bir sırrı vardır. Bu sır, hem Nazlı’nın hem de Memo’nun hayatını tamamen değiştirecek güçtedir.

Gizli Bahçe, dram ve gerilim dolu ilk bölümüyle 22 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de NOW ekranlarında izleyiciyle buluşuyor!

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Gizli Bahçe 2. Bölüm Fragmanı Yeni Tanıtım ön izleme 22 Ekim Salı

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.