Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Bir Gece Masalı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Bir Gece Masalı Dizisi Nerede Çekiliyor?

“Bir Gece Masalı” dizisi, 2024 sezonunda ATV’de yayımlanmaya başlayan romantik dram türünde bir yapımdır. Başrollerde Burak Deniz (Komiser Mahir Yılmaz) ve Su Burcu Yazgı Coşkun (Canfeza Kilimci) yer alıyor. Dizinin hikayesi, Pamukkale’nin büyüleyici atmosferinde başlayan ve İstanbul’un tarihi mekanlarında devam eden imkansız bir aşkı konu alıyor. Mahir Yılmaz, şehit bir polisin oğlu ve organize şube komiseri olarak, Denizli’nin güçlü ve karanlık adamı Kürşat Kilimci’nin (Gürkan Uygun) kızı Canfeza’ya aşık oluyor.

Çekim Mekanları

Dizinin çekimleri Türkiye’nin farklı şehirlerinde gerçekleşiyor. Pamukkale’de başlayan sahneler, Denizli’nin doğa harikaları ve Kaklık Mağarası gibi turistik yerlerinde çekildi. İlerleyen bölümlerde ise dizi İstanbul’da devam ediyor. İstanbul’un Asaf Bey Konağı gibi tarihi mekanlarının yanı sıra Beykoz, Galata ve Beşiktaş gibi semtlerde de çekimler yapılıyor.

Oyuncu Kadrosu

Başrollerin dışında dizide Gürkan Uygun (Kürşat Kilimci), Mesut Akusta (Raşit Kara), Eren Vurdem (Selim) ve Ecem Çalhan (Sıla Haroğlu) gibi deneyimli oyuncular da rol alıyor.

Yönetmen ve Senarist

Dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken, senaryosunu Eda Tezcan kaleme alıyor. Yapımcılığını ise NGM Medya üstleniyor.

Dizi, imkansız aşkın ve sosyal farklılıkların etkileyici bir hikayesini konu alıyor, geçmişin sırları ve engellerle dolu bir yolculuğu ekrana taşıyor. Çekimlerin ilerleyen bölümlerinde farklı İstanbul semtlerinde de sahneler izleyiciyle buluşacak.

Bir Gece Masalı Dizisi Nerede Çekiliyor? Çekim yerleri Nereler Hangi Mekanlar

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.