Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler’de Bu Hafta Kim Elendi

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler’de Bu Hafta Kim Elendi

8 Ocak, 15, 22 ve 29 ocak elemelerinin detaylarını bu haberimizde bulabilirsiniz.

8 Ocak 2016 Cuma Eleme Gecesinde Kim Elendi?

TV8 ekranlarında İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler yarışmacılarından ilk elenen isim belli oldu. Yarışmaya büyük umutlar ve hayallerle katılan Esra Sönmezer ilk elenen ünlü oldu.

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler Esra SönmezerBu hafta İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasına konuk jüri olarak Serdar Ortaç ve Hande Yener katıldı. Yarışmanın bu gece ki konsepti 80’ler kuşağı ve dans oldu. Özel sebeplerden dolayı yarışmaya geç katılan Serdar Ortaç, oylamaya dahil olamadı.

8 Ocak eleme gecesinde ilk elenen isim Esra Sönmezer oldu. Hafta içinde jüriyle tartışıp stüdyoyu terkeden Neslihan Önder, diğer yarışmacılar tarafından koruma altına alınarak elenmekten kurtuldu.

Esra Sönmezer ve Yeşim Erçetin elenmeleri yönünde son 2’ye kalan yarışmacılar oldu. Hakan Akkaya, İvana Sert ve  Uğurkan Erez; Esra Sözmezer gitsin derken, Hande Yener ve Neslihan Yargıcı, Yeşim Erçetin gitsin dediler.

Final gecesinde haftanın ödülünün ( 10.000 TL ) sahibi olmak için yarıştılar. Toplam 14 yarışmacı arasından Berne Öztürk, kıyafet seçimi, makyaj, konsept ve dans performanslarıyla gecenin en yüksek notunu alarak, 10.000 liralık ödülün sahibi oldu ve haftanın birincisi seçildi.

 

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler Bu Hafta Kim Elendi 8 Ocak - 15 - 22 - 29 Ocak

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.