Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Bana Sevmeyi Anlat Oyuncuları Konusu

Bana Sevmeyi Anlat Oyuncuları Konusu

Ay Yapım‘ın Fox Tv için hazırladığı yeni dizisi Bana Sevmeyi Anlat’in ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Fox Tv ekranlarında 26 Ağustos Cuma akşamı ekranlara gelecek olan Bana Sevmeyi Anlat Kadir Doğulu fanları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. 

Bana Sevmeyi Anlat’ın kadın başrolü Seda Bakan, erkek başrolünü ise Kadir Doğulu oldu.. Dizide Seda Bakan Leyla karakterini Kadir Doğulu ise Alper karakterine hayat verecek. Kötü karakteri ise bir çok dizi ve filmde rol almış olan Mustafa Üstündağ Haşmet karakteri ile ekranlarımıza taşıyacak. Bana Sevmeyi Anlat’ın senaryosunu Deniz Akçay kaleme alıyor. Yönetmenliğini ise Mesude Eraslan gerçekleştirecek.

Dizinin Oyuncu kadrosunda ayrıca; Kadir Çermik, Aslı Orcan, Bahadır Vatanoğlu, Emir Çubukçu, Mine Kılıç, Bihter Dinçel, Mahperi Mertoğlu, Serdar Özer, Cemil Büyükdöğerli, İlayda Alişan, Gülper Özdemir, Tolga Tuncer, Naz Sayıner ve Lavinya Ünlüer gibi isimlerde yer alıyor.

Bana Sevmeyi Anlat Fragmanını izlemek için resim üzerine Tıklayabilirsiniz…

Bana Sevmeyi anlat Fragman izle

Bana Sevmeyi Anlat Konusu;

Sevdiği herkes tarafından hatta aşkından bile ihanete uğramış olan Alper ile Etrafındaki kalabalığa rağmen bebeğinden başka hiç bir kimsesi olmayan Leyla. Alper ile Leyla’nın içinde oldukları hayattan kaçtıkları bir sırada yolları kesişen birbirleri uğruna verdikleri mücadelenin hikayesini anlatacak. Haşmet karakteri ise dizide iki gencine yaşamlarının bir dönüm noktası olacak.

 

Bana Sevmeyi Anlat Oyuncuları

  • Kadir Doğulu (Alper)

35 yaşında olan Aper eşi Berna’dan Çiçek isminde bir kızı vardır. Restorant işletmeciliği yapan alper eşini bir kaza sonucu kaybetmiştir. Tamamen tesadüf eseri Leyla ile tanışır ve hayatı artık tamamen değişir.

Bana Sevmeyi Anlat Alper Kimdir

  • Seda Bakan (Leyla)

Babasına olan kızgınlığı yüzünden yanlış bir kişi ile bir ilişki yaşar ve oğlu Rüzgar dünyaya gelir. Daha sonra ise oğlunun geleceği, güzel bir hayat sürmesi için Haşmet ile evlenir. Haşmet’in karanlık yüzünü öğrendiğinde ise ondan kaçmaya başlar. Kaçarken tamamen tesadüf eser Alper’in arabasına biner.

Bana Sevmeyi Anlat Leyla Kimdir

  • Mustafa Üstündağ (Haşmet)

İstanbul’da yaşayan orta halli bir ailenin oğludur. Okulu biter bitmez iş hayatına atılan Haşmet azmi ile kısa sürede yükselir ve çok zengin bir iş adamı olur. Leyla’ya ilk görüşte aşık olmuş ve onunla evlenmiştir. Fakat çok sevdiği eşi Leyla’dan karanlık yüzünü saklamak için çeşitli yollar arar ama başarılı olamaz..

11 Şubat 1977 Mersin doğumlu sevilen oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almıştır. Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine filmiyle herkes tarafından tanınmıştır. Ecem Özkaya Üstündağ ile evli olan Mustafa’nın Ahmet Kaan Üstündağ isminde bir de çocuğu bulunmaktadır. Yılan Hikayesi, Yarım Elma, Kurtlar Vadisi Pusu, İzmir Çetesi, Emret Komutanım, Merhamet, Aşkın Kanunu ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde rol almıştır.

Bana Sevmeyi Anlat Haşmet Kimdir

Bana Sevmeyi Anlat Oyuncuları Konusu Oyuncu Kadrosu Karakterleri

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.