Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Paramparça Candan (Ahu Yağtu) Ölüyor Mu? Ölecek Mi

Paramparça Candan (Ahu Yağtu) Ölüyor Mu? Ölecek Mi

Harun başına gelenlerin tek sorumlusu olarak Candan‘ın peşinden gider ve onu yakaladığı an silahını çekip Candan’a doğru doğrultur. Korku il etrafına bakmadan kaçmaya çalışan Candan’a bir otomobil hızla çarpar ve Candan artık hastanede hayatını kaybedecek yada hayata tutunmayı başaracaktır. Ölüp ölmeyeceği henüz belli olmayan Candan‘ı yeni bölümde hastanede izleyeceğizparamparça candan öldü müParamparça dizisinde başarılı bir oyunculuk sergileyen Candan (Ahu Yağtu) yeni bölümde Dilara’nın Harun’dan hamile olduğunu öğrenmesinin ardından sinir krizleri geçirir ve Harun hakkındaki her türlü bilgiyi Cihan’a ulaştırır ve karşılığında sadece Cihan’ın kendisini korumasını ister.

Harun’un henüz Candan‘ın kendisini sattığından habersizdir, ancak Candan’a karşı hep bir şüphe içerisindedir. Özellikle Dilara’nın telefonlarını açmamasının üzerine Dilara’nın birşeyler öğrenmesine bağlar ve tek suçlu olarak’ta Candan’ı görür. 

Harun daha önce gözünü korkutmuştu ancak dersini almadığını düşünen Candan’ın artık ortadan kaldırmak için en yakın adamına emri verir.

Candan diziden ayrıldı mı? Candan öldü mü? sorularını merak eden izleyicilerimiz için bu konuyu detaylı araştırdık. Candan (Ahu Yağtu) senaryo gereği Paramparça’nın 65. bölümünde ölerek diziden ayrılıyor. Canan karakteri 65. bölümde ölerek dizideki karakteri son buluyor.

Paramparça Candan (Ahu Yağtu) Öldü mü Diziden ayrılıyor mu Ölecek mi Ölüyor Mu

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.