Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Altınsoylar Gülsüm (Şebnem Bozoklu) Kimdir?

Altınsoylar Gülsüm (Şebnem Bozoklu) Kimdir?

O3 Medya’nın yapımcılığını yaptığı yeni dizi Altınsoylar‘a Şebnem Bozoklu katıldı. Hayranları Bozoklu’nun uzun zamandır hangi projede rol alacağını merakla bekliyordu bu onlar için sürpriz olmadı.

altınsoylular şebnem bozoklu kimdir?

Ulan İstanbul dizisiyle yıldızı parlayan Bozoklu dizide Carlos karakteri ile birlikte söylediği Yanarım şarkısı ile milyonlara hitap etmişti. 2016’nın eylül ayına yetiştirilmesi beklenen Altınsoylar dizisiyle bomba gibi geliyor.

Şebnem Bozoklu (Gülsüm)

25 Ağustos 1979 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Emre İzer ile evlidir. 2009 Altın Kelebek En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülüne sahiptir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezundur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Bozoklu ilk rolünü Canım Ailem dizisinde Meliha karakteriyle oynamıştır. Ulan İstanbul dizisinde Yaren karakteri ile Carlos’la birlikte Yanarım şarkısını söyleyen Şebnem Bozoklu ününü artırmıştır. Galip Derviş, Ulan İstanbul, Bizim Yenge, Selena ve Emret Komutanım gibi dizilerde rol almıştır. 2015’de yayınlanan Yok Artık filminde boy göstermiştir.

Altınsoylar Gülsüm (Şebnem Bozoklu) Kimdir Biyografisi Diziden Neden Ayrıldı Öldü Mü

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.