Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Çukur Yücel Kimdir?

Çukur Yücel Kimdir?

Ay Yapım’ın Show Tv için hazırladığı Çukur dizisi 2. sezonda da izleyici tarafından büyük bir ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Öner Erkan ve Rıza Kocaoğlu gibi çok değerli isimlerin yer aldığı diziye bu hafta flaş bir isim daha dahil oldu.

Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Star Tv’nin evilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Başkomiser Kemal’e hayat veren Tansu Biçer, Çukur dizisinin kadrosuna dahil oldu. Başarılı oyuncu dizide Yücel karakterine hayat verecek. Yücel uzun  zamandır gizemini koruyan yeni beyefendi olarak karşımıza çıkacak isim oldu.

Tansu Biçer Kimdir?

4 Temmuz 1978 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. 2002 yılında İstanbul’a yerleşen Biçer sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları yapmaya başladı. Hırsız Polis, Muhteşem Yüzyıl, Leyla İle Mecnun, Şubat, Cinayet ve Beş Kardeş gibi dizilerde rol almıştır. Oynadığı dizilerin yanı sıra Beş Şehir, Güz Sancısı, Güneşin Oğlu, Sen Aydınlatırsın Geceyi ve İtirazım Var gibi filmlerde rol aldı.

Çukur Yücel kimdir? Yeni Beyefendi kim? Gizemli Adam Kim? Tansu Biçer Kimdir?

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.