Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Halka Dizisi Oyuncuları Konusu

Halka Dizisi Oyuncuları Konusu

Yapımcılığını Es Film’in üstlendiği yeni polisiye dizisinin senaryosunu Levent Cantekin kaleme alırken yönetmenliğini ise Volkan Kocatürk gerçekleştirecek. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan dizinin başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Burak Sergen, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Hazal Subaşı gibi genç ve usta isimler yer alıyor.

Polisiye türündeki yeni dizinin çok yakında sete çıkması planlanıyor. Halka çok yakında TRT 1 ekranlarında başlayacak.

Halka Dizi Oyuncuları;

Hande Erçel (Müjde);

24 Kasım 1993 Balıkesir doğumlu oyuncu Yaz aylarında yayınlanmaya başlayan Güneşin Kızları dizisinde Selin rolüyle herkesin beğenisini kazanmıştır. 1.75 boyunda, 54 kilodadadır. 2012 yılında Azerbaycanda güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. Çılgın Dershane Üniversite dizisinde Meryem karakterini canlandırmıştır. Hayat Ağacı dizisinde de rol almıştır.

Serkan Çayoğlu (Cihangir);

31 Mayıs 1987 Almanya doğumlu oyuncu aynı zamanda modellik ve mankenlik yapmaktadır. Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi usta isimlerden oyunculuk eğitimi almıştır. Kuzey Güney’in sezon finalinde Merve Boloğur’un yurt dışından gelen arkadaşını canlandırmıştır. Hande Yener’in Ya Ya Ya klibinde rol oynamıştır. Yaz aylarında yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisinde Ayaz karakterine hayat vermiştir. Son olarak ise Hayatımın aşkı dizisinde Demir karakterine hayat vermiştir.

Kaan Yıldırım (Kaan);

24 Aralık 1986 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu Üniversiteyi yurtdışında Londra Branel Üniversitesi’nde pazarlama bölümü bitirmiştir. Okulunu bitirdikten sonra tekrar İstanbul’a dönen yetenekli oyuncu dizi sektörüne atılmıştır. Yıldırım 1.80 boyunda ve 72 kilodadır. Kayıp dizisiyle oyunculuk hayatına ilk adımını atan Kaan Yıldırım’ın yıldızı Ulan İstanbul dizisinde parlamıştır. Ulan İstanbul dizisinde Ferdi karakterine hayat vermiştir. Son olarak yaz aylarında yayınlanan Adı Mutluluk dizisinde hayat arkadaşı Ezgi Eyüboğlu ile başrol oynamıştır.

kaan yıldırım kalp asla unutmaz

Hazal Subaşı (Bahar);

Star Tv’de ekranlara gelen Adını Sen Koy dizisi ile yıldızı parlayan genç oyuncu yeni dizisi Hayat Işığım’da Elif karakterine hayat verecek.

Dilan Telkök ;

Cihangir’in bir barışık bir ayrı sevgilisine hayat verecek.

Güzel oyuncu 16 Eylül 1995 yılında Sakarya’da dünyaya gelmiştir. 2015 yılında ekranlara gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde canlandırdığı Elif karakteri ile oyunculuğa adım atmıştır. Sonrasında ise Nerdesin Birader dizisinde Ece karakterine hayat vermiştir.

Ahmet Mümtaz Taylan (Cemal Sandıkçı);

12 Eylül 1965 Ankara doğumlu deneyimli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Ayçin İnci ile evliliği bulunmaktadır. Çeşitli Devlet Tiyatrolarında görev almıştır. Leyla İle Mecnun dizisinde oynadığı İskender karakteriyle akıllarda yer edinmiştir. Ezo Gelin, Avrupa Yakası, Kurşun Yarası, Son Bahar, Behzat Ç, Leyla İle Mecnun, İşler Güçler, Bende Özledim ve Güzel Köylü gibi dizilerde rol almıştır. Sen Aydınlatırsın Geceyi, Kelebeğin Rüyası gibi sinema filmlerinde boy göstermiştir.

ahmet mümtaz taylan

Nazan Kesal (Hümeyra);

1969 Manisa doğumlu başarılı oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü tamamlamıştır. Hicran Yarası, Aşk ve Ceza, Bir Ömür Yetmez, Kayıp Şehir, Bugünün Saraylısı ve Anneler ve Analar gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak FAzilet Hanım ve Kızları dizisinde Fazilet karakteri ile çok sevilen bir oyuncu haline gelmiştir.

Burak Sergen (İlhan);

9 Şubat 1961 yılında Ankara’da dünyaya gelen başarılı oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı’nda eğitimini tamamlamıştır. En İyi yardımcı Erkek Oyuncu ve Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu ödüllerine sahiptir. Kızıl Elma, Yunus Emre Aşkın Sırrı, Kara Sevda ve Fi gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Çukur dizisinde Baykal karakterine hayat vermiştir.

Umut Karadağ ;

1971 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Ankara Devlet Tiyatrosunda tiyatro oyunculuğu ve aynı zamanda yönetmenliği yapmaktadır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Çoğrafya Fakültesi mezunudur. Haziran Gecesi, Asmalı Konak, Bizim Evin Halleri, Yersiz Yurtsuz ve Tatar Ramazan gibi dizilerde rol almıştır.

Erdal Yıldız ;

Banu Fotocan ;

Okday Korunan ;

Şehsuvar Aktaş ;

Uğur Taşdemir;

Halka Dizisi Oyuncuları Konusu Kim kimdir Kadrosu

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.