Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

İkizler Memo – Can Dizisi Oyuncuları Konusu

İkizler Memo – Can Dizisi Oyuncuları Konusu

Erler Film’in yapımcılığını üstlendiği yeni dizisi İkizler Memo – Can yeni sezonda  Kanal D ekranlara gelecek. Nehir Erdoğan’ın da kadrosunda yer aldığı İkizler dizisinin başrol oyuncusu Öyle Bir Geçer Zaman ki, Küçük Ağa, Bir Deniz Hikayesi ve Arka Sokaklar  dizilerinde rol alan Emir Berke Zincidi oldu. 

Küçük oyuncumuz Emir Berke Zincidi dizide bir zengin diğeri fakir ikiz kardeşlere hayat verecek. Komedi dizisi olarak ekranlara gelecek olan İkizler Memo – Can Cumartesi akşamları ekranlara gelecek.

İkizler Memo – Can Dizisi Oyuncular;

Emir Berke Zincidi;

2005 yılında İstanbul’da doğan küçük oyuncu model olan babası tarafından 2 yaşındayken reklam ajansına yazdırılmasıyla küçük Berke’nin yıldızı parlamıştır. Daha önce bir çok dizi ve filmde rol almıştır.

Nehir Erdoğan;

Güzel oyuncu 16 Haziran 1980 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir.2004 yılında ekranlara gelen Yabancı Damat dizisi ile tanınan oyuncu sonrasında ise Son, Aşk Bir Hayal, Reaksiyon gibi dizilerde rol almıştır.

Özgürcan Çevik;

24 Ekim 1983 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Şevkat Yerimdar karakteri ile tanınmaktadır. Hacettepe Üniversitesi Turizm Otel işletmeciliğinen mezun olmuştur. Bizim Evin Halleri, Türkan, Fatih Harbiye ve Ruhumun Aynası gibi dizilerde rol almıştır. Şevkat Yerimdar ve Şevkat Yerimdar 2 filminde başrol oynamıştır.

Burak Hakkı;

23 Mayıs İstanbul doğumlu 45 yaşındaki ünlü oyuncu Burak Hakkı İstanbul Üniversitesi İktisar Fakültesi Ekonometri bölümü mezunudur. Başak Gürsoy mankenlik ajansında modellik kariyerine ilk adımını atmıştır. 1994 yılında Best Model Of Turkey yarışmasını birinci olarak tamamlamıştır. Yunan sevgilisi Lia Papadaki ile birlikteliği bulunmaktadır. Kaybolan Yıllar, Dudaktan Kalbe, Küçük Kadınlar, Bir Günah Gini, Yer Gök Aşk ve Aşk Emek İster gibi dizilerde rol almıştır.

İkizler Memo - Can Dizisi Oyuncuları Konusu Tam Liste Oyuncu Kadrosu

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.