Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Big Brother Türkiye Kim Elendi?

Big Brother Türkiye Kim Elendi?

Big Brother Türkiye yarışmasının 12 aralık cumartesi günü yayınlanan eleme gecesinde kim elendi? Bu hafta eleme grubuna düşen dört isim Gülşen, Onur, Gökçen ve Oktay‘dı. big brother türkiye kim elenecekBig Brother Türkiye’de hayallerine ve 1 milyon lira kim veda edecek Gülşen mi? Onur mu?, Gökçen mi? yoksa Oktay mı? hangisi evin daha zayıf halkası izleyiciler seçiyor.  Big Brother Türkiye haftanın finalinde Asuman Krause’nin sunumuyla 12 aralık cumartesi akşamı saat 20:00’da star tv ekranlarına geliyor. Halk oyları sonucunda dört isimden biri veda edecek bakalım o isim kim olacak? sonuçlar açıklandığında bu konu üzerinden sizleri bilgilendireceğiz…

Big Brother Türkiye 12 Aralık Gülşen Elendi

Onur

20 yaşındaki genç yarışmacı Bursa doğumlu ve kazandığı 1 milyon lira ile dünyada ayak basmadık yer bırakmak istemiyor.

big brother onur

Oktay

35 yaşındaki Isparta doğumlu Milli Sporcu bu yarışma için çok iddialı görünüyor. Big Brother’dan oğlunun kahramanı olarak ayrılmak istiyor. Duvarda asılı kalmayı başararak vip odada kalmayı kazanan yarışmacımız.

big brother oktay

Gülşen

27 yaşındaki güzel mi güzel yarışmacı Malatya doğumlu ve moda tasarımcılığı ile uğraşıyor. Modayı yakından takip eden Gülşen’in amacı 1 milyon lirayı kazanıp kız arkadaşlarıyla dünya turuna çıkmayı hedefliyor.

big brother gülşen

Gökçen

30 yaşındaki Aydın doğumlu spor eğitmeni yarışmacımız 1 milyon lira ile kendisine spor salonu açmak istiyor.

big brother gökçen

 

Big Brother Türkiye 12 aralık cumartesi Kim Elendi?

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.