Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Nöbet Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu

Nöbet Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu

Necati Şaşmaz – Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği yeni askeri dizisi Nöbet yeni sezonda Show Tv’de ekranlara gelecek. Nöbet dizisinin oyuncu kadrosunda Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kaan Sevi, Tuncay Beyazıt ve Kürşat Alnıaçık gibi başarılı isimler yer alıyor. Nöbet dizisi Ocak ayında Show Tv’de ekranlara gelecek. Dizinin yönetmenliğini Selahattin Sancaklı üstleniyor.

Nöbet Dizisi Oyuncu Kadrosu;

Yurdaer Okur (Jandarma Binbaşı Barış Kalender);

29 Ekim 1974 Riza doğumlu olan başarılı oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Bir çok Devlet Tiyatrosunda görev alan Okur Karadayı dizisinde oynadığı 3 senelik Uluç Bayraktar karakteri ile tanınmaktadır.Geçtiğimiz sezon Yeter dizisinde başrolde yer almıştır.

Saygın Soysal (Yiğit),

21 Mayıs 1982 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları bölümünden mezun olmuştur. Hatırla Sevgili, Bu Kalp Seni Unutur Mu, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol oynamıştır. Son olarak Kara Para Aşk Metin Dündar karakteri ile tanınmıştır.

İpek Karapınar (Zeynep);

Güzel oyuncu 1 Ocak 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncuyu en son Atv ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde Feride karakteri ile izlemiştik.

Deniz Bolışık,

35 yaşında Ankara doğumlu oyuncu İzmir’de Üniversite hayatını yarıda bırakmış Ankara Hacettepe Üniversitesini kazanmıştır. Boyu 1.67 boyunda ve 58 kilodadır. Aşkın Bedeli dizisinde 3 sezon boyunda rol almıştır. Nazlı Yarim, Eşref Saati, ve Kırlangıç Fırtınası gibi dizilerde rol almıştır. Güzel oyuncu son olarak Kanatsız Kuşlar dizisinde Nefise karakteri ile kamera karşısına geçmişti.

İbrahim Kendirci,

9 Eylül 1986 Gaziantep doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında tamamlamıştır. Sevdaluk, Yol Ayrımı, İki Yaka Bir İsmail ve Kavak Yelleri gibi dizilerde rol almıştır. Başarılı oyuncu son olarak Darısı Başımıza dizisinde Merter karakterine hayat vermişti.

Kaan Sevi,

İlk oyunculuk deneyimini Adı Efsane dizisinde yaşayan Kaan Sevi İstanbul Bilgi Üniversitesi mezunudur.

Tuncay Beyazıt;

Kürşat Alnıaçık;

1 Ocak 1962 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Gerçek Sağlar ile evliliği bulunmaktadır. Süper Baba, Deli Yürek, İki Aile, Sakarya Fırat ve Kayıp gibi dizi projelerinde rol almıştır. Geçtiğimiz sezon Diriliş Ertuğrul’un kadrosunda Kudret karakterini canlandırmıştır. Son olarka ise İsimsizler dizisinde Kudret karakterine hayat vermiştir.

diriliş ertuğrul kürşat alnıaçık kimdir ural bey

Nöbet Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu Oyuncuları

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.