Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Söz Derya Ölecek Mi?

Söz Derya Ölecek Mi?

Star Tv’nin sevilen dizisi Söz’e yeni sezonda bomba gibi bir isim dahil oldu. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Burak Sevinç, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Görkem Sevindik ve Nihat Altınkaya’nın yer aldığı Söz’e en son Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol alan Deniz Baysal Savcı Derya karakteri ile diziye dahil olmuştu.

Derya karakterine hayat veren Deniz Baysal yayınlanan son bölümde Dragan tarafından kaçırılmıştı. Derya’nın ölüp ölmediğini merak eden izleyiciler için Derya’nın hikayesi henüz sona ermedi ve ilerleyen bölümlerde yine görevinin başında izlemeye devam edeceğiz. Ne şekilde kurtulacağına dair henüz bir bilgi gelmedi ancak Derya ve Yavuz aşkını izlemeye devam edeceğiz.

Yavuz’dan intikam almak için Derya’yı kaçıran ve Yavuz’un gözü önünde Derya’nın vurulması Yavuz için bardağı taşıran son damla olur. Derya’nın vurulması izleyici tarafından diziden ayrılıp ayrılmayacağı haberlerini çıkmasına neden oldu. Derya karakterinin hikayesi henüz bitmediğinden diziden ayrılmıyor…

Derya üniversiteyi başarıyla bitirdikten sonra Cumhuriyet Savcısı olabilmek için yurt dışında devam eden eğitimini yarıda bırakmış ve ülkesine geri dönmüştür. Doğu bölgelerinde görev yapabilmek için başvuru yapan Derya, terör örgütleriyle girdiği mücadeleler ile görevinde hızlı bir yükseliş sağlamıştır.

Genç yaşına ve az tecrübesi ile suçlu ile masumu bir bakışta anlayabilen yetenekli Savcı sert ve kararlı duruşuyla kendinden emin bir yapıya sahiptir. Ülkesinin içinde bulunduğu terör olaylarını azaltabilmek için elinden gelenin fazlasını yapan biridir.

Deniz Baysal kimdir?

5 Nisan 1991 İzmir doğumlu oyuncu ailenin en küçük bireyi olarak dünyaya gelmiştir, anne ve babası ayrıdır. Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde dış ticaret eğitimi almaktadır. Kayıp Şehir, Babalar ve Evlatlar, Aşk Ekmek, Hayaller ve Kaçak Gelinler, Rüzgarın Kalbi, Fazilet Hanım ve Kızları gibi dizilerde rol almıştır.

Söz Derya Ölecek mi? Öldü mü? Deniz Baysal Diziden Ayrılacak mı?

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.