Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Kızım Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Kızım Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Tv 8 yeni sezonda bomba bir hamle full hd film izle ile yeni dizilerin hazırlıklarına başladı. My Fair Lady isimli Kore yapımı dizisi Tv 8 için uyarlanacak 2019 filmleri ve Kızım ismiyle ekranlara gelecek.

Med Yapım imzası taşıyan yeni dizi 2020 filmleri Kızım’ın başrollerinde Beren Gökyıldız, Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu gibi çok başarılı isimler yer alıyor.

Kızım Konusu;

8 yaşında olan Öykü doğduğu günden itibaren teyzesiyle yaşamış algı duygusu ve empati kurma özelliği çok iyi güzel bir kızdır. Bir gün teyzesinin kendisini terk edip gitmesiyle hiç görmediği babası Demir’i bulmak için yola çıkar. Babası Demir ise yetimhanede büyümüş hayatında hiç bir sorumluluk almamış bir dolandırıcıdır.

Öykü’nün kendisini bulduğu gün hapse düşen ve hakimin kızı Öykü’ye bakma şartı ile serbest bıraktığı Demir, Öykü’den kurtulmanın yollarını ararken diğer yandan ise büyük vurgun için planlar yapmaktadır.

Soyacağı kişi Candan sakin görünümün arkasında büyük bir acı gizlemektedir. Hayatın bir araya getireceği bu insanların bilmediği tek şey ise Öykü’nün sakladığı sırdır.

Kızım Oyuncuları;

Beren Gökyıldız (Öykü),

29 Eylül 2009 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açan çocuk oyuncu 1.40 boyunda ve 30 kilodadır. Burcu terazi, göz rengi kahverengi, saç rengi kahverengidir. İlköğretimde okuluna devam ediyor. Kocamın Ailesi dizisinde canlandırdığı rol ile dikkatleri çekmiş daha sonra Anne dizisiyle milyonların gönlüne taht kurmuştur. 

Buğra Gülsoy,

34 yaşındaki yakışıklı Ankara doğumlu oyuncu Nilüfer Gürbüz ile ilişkisi bulunmaktadır. Kuzey Güney dizisiyle adından çokca söz ettiren Gülsoy son olarak Aşk Yeniden dizisinde başrol oynamıştır. En son Atv dizisi 8. Gün’de Ozan karakteine hayat vermiştir.

Leyla Lydia Tuğutlu,

29 Ekim 1989 Berlin doğumlu Leyla Tuğutlu 2008 Türkiye güzeli model ve oyuncudur. 25 yaşındaki güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi’nde eğitimini tamamlamıştır. Atv ekranlarında yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalioğlu’nun başrol oynadığı Mahir karakterinin kız kardeşi Songül olarak rol almıştır. Günce ve İçimdeki Ses filmlerinde başrol oynamıştır. Son olarak ise Bu Şehir Arkandan Gelecek ve Tatlı İntikam dizilerinde başrol oynamıştır.

bu şehir arkandan gelecek pelin kimdir

Kızım Dizisi Oyuncuları Konusu Kim Kimdir? Oyuncu Kadrosu

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.