Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Yarım Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Yarım Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

OD Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Yarım’ın hazırlıklarına başlandı. Fikret Kuşkan’ın süpervizörlüğünü ve başrolünü üstlendiği dizide usta oyuncuya Fırat Timer eşklik ediyor. 20 yıl önce Gölcük’te meydana gelen büyük depremin hikayesi beyaz cama uyarlanıyor.

Fırat Temir dizide geçirdiği büyük travma sonrası stres bozukluğu yaşayan Rüzgar karakterine hayat veriyor. Fıret Temir bu senaryo ile Hollywood’dan en iyi senaryo dalında ödül almıştır.

17 Ağustos 1999 depreminde yaşanan acıların izleyiciye hissettirebilmek için profesyonel kişlerden de destek alınarak çekimler yapılacak.

Yarım Dizisi Oyuncuları;

Fikret Kuşkan;

22 Nisan 1965 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Arsevi Ozkara ile evlidir. Gizli Yüz filmiyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almıştır. İlk oyunculuğunu yaptığı film Zülfü Livaneli’nin Sis filmidir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Bıçak Sırtı, Parmaklıklar Ardında, Hanımın Çiftliği, Hayat Devam Ediyor, Yasak gibi dizilerde rol almıştır. Usta oyuncu en son Kanal D ekranlarında yayınlanan Kızlarım için dizisinde kızların babası Yaşar karakterine hayat vermişti.

Fırat Timer;

Genç oyuncu daha önce Hayat Ağacı ve Benim İçin Üzülme dizilerde rol almıştır.

Yarım Dizisi Oyuncuları konusu Kim Kimdir?

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.