Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Vuslat Dizi Oyuncuları Ve Konusu

Vuslat Dizi Oyuncuları Ve Konusu

TRT 1 kanalı yeni sezonda boma gibi diziler ile gelmeyi planlıyor. Yeni sezonda ekranlarda olması beklenen yeni dizi Vuslat‘ı daha önce Karagül ve Bugünün Saraylısı gibi dizileri de kaleme almış olan Betül Yağsağan yazıyor. A23 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Murat Onbul oturuyor.

Vuslat dizisi Aralık ayında ekranlara gelmesi planlanıyor. Dizi hakkındaki gelişmeleri yakından takip edip sizlere bu başlık altında ulaştırmaya çalışacağız.

Vuslat Dizi Konusu;

Aile dizisi olarak ekranlara gelecek olan Vuslat’ın konusu ise henüz belli değil.

Vuslat Dizisi Oyuncuları;

Kadir Doğulu (Aziz Korkmazer);

19 Nisan 1982 Mersin doğumlu yetenekli oyuncu 1.78 boyundadır. Okan Üniversitesi’nde eğitimini tamamlamıştır. Küçük Sırlar, Pis Yedili, Fatih Harbiye gibi dizilerde rol oynamıştır. Geçtiğimiz sezon Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Alper karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır. Son olarak ise Babamın Günahları dizisinde Ozan karakterine hayat vermiştir.

Devrim Özkan (Feride)

Güzel oyuncu 1998 yılında Muğla’da dünyaya gelmiştir. Eğitimine hala devam eden genç oyuncu ilk televizyon deneyimini Show Tv’de ekranlara gelen Rüya dizisinde İpek karakteri ile tatmıştır.

Baran Bölükbaşı (Fırat),

1 Mayıs 1994’de İstanbul’da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunudur. 1.75 boyunda ve 71 kiloda olan oyuncu boğa burcudur. İlk oyunculuk deneyimini Adı Efsane dizisinde Fiko karakteriyle yaşayan oyuncunun sevgilisi bulunmamaktadır. Son olarak Sevdanın Bahçesi dizisinde rol bulmuştur.

Ümit Kantarcılar (Kerem);

10 Ekim 1987 Antalya doğumlu yetenekli oyuncu Gamze Topuz ile evlidir. Elis Naz isminde bir de çocuğu bulunmaktadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Küçük Sırlar, Yerden Yüksek, Pis Yedili ve Şehrin Melekleri dizilerinde rol almıştır. Yakışıklı oyuncu son olarak Kanatsız Kuşlar dizisinde Onur karakterine hayat vermiştir.

Gözde Kaya (Sultan);

13 Ağustos 1988 doğumlu genç oyuncu yay burcu 1.65 boyunda ve 52 kilodadır. Yeşil gözleri ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Kaya Antalya’da dünyaya gelmiştir. Kalbim Seni Seçti, Uçurum, Benim Hala Umudum Var ve Çilek Kokusu gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Payitah Abdülhamit dizisinde hatice Sultan karakterine hayat vermiştir.

Mehmet Özgür (Salih Baba);

Osman Alkaş,

3 Kasım 1955 Lefkoşa doğumlu deneyimli oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı oyunculuk anabilim dalı’na girmiştir. Gölgeler ve Suretler filminde rol almıştır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Ekrem Tatlıoğlu karakterine hayat vermiştir. Uzun Hikaye ve Hükümet Kadın 2 filmlerinde de rol bulmuştur.

bu şehir arkandan gelecek rauf kimdir gerçek ismi

Erdem Akakçe,

41 yaşındaki Konya doğumlu başarılı oyuncu Bilent Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Böyle Bitmesin’de başarılı bir performans sergilemiş ve tanınmıştır. Çıplak Gerçek, Elde Var Hayat, Kış Masalı, Bir İstanbul Masalı gibi dizilerde rol almıştır.

Şeyla Halis,

13 Ocak 1977 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano bölümü mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitimini tamamlamıştır. Cennet Mahallesi dizisinde Menekşe karakteriyle tanınmıştır. Akasya Durağı, Yahşi Cazibe, Reyting Hamdi, Yılan Hikayesi gibi dizilerde rol almıştır.

Özcan Varaylı (Çakal Necmi),

Vuslat Dizi Oyuncuları Konusu Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir?

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.