Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Ağlama Anne Dizi Oyuncuları Ve Konusu

Ağlama Anne Dizi Oyuncuları Ve Konusu

Geçtiğimiz sezon Atv için Cennetin Gözyaşları’nı çeken yapımcı firma Süreç Film bu sezon yeni bir dizi hazırlığına başladı. Süreç Film‘in yeni projesi Yıllar Sonra isim değiştirerek Ağlama Anne olarak Ağustos ayında sete çıkmaya hazırlanıyor.

Esin Gök’ün senaryosunu yazdığı, Feride Kaytan‘ın yönetmen koltuğunda oturduğu Ağlama Anne ‘nin cast çalışmaları tamamlandı ve dizi çekimleri hızla devam ediyor. Ağlama Anne  dizisi Eylül ayına yetiştirilmeye çalışılıyor. 

Ağlama Anne Konusu;

Katı kuralları olan fırıncıoğlu ailesinin iki kızının hikayesi ekranlara taşınacak.

Ağlama Anne Oyuncuları;

Birce Akalay (Alev);

19 haziran 1984 İstanbul doğumlu güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. 2004 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında 3.lük elde eden Akalay 2007’li senelerde bir çok kanalda spor spikerliği yapmıştır. Bir zamanlar oyuncu arkadaşı olan Sarp Leventoğlu ile 2014 senesinde evliliği bulunmaktadır.  Birce Akalay Yer Gök Aşk, Böyle Bitmesin, Küçük Ağa gibi dizilerde boy göstermiştir.

hayat kimdir birce akalay kimdir

Cansel Elçin (Adnan);

Kırık Kanatlar ve Hatırla Sevgili dizilerindeki performansıyla bilinen başarılı oyuncu 1973 İzmir doğumludur. Yurt dışında doğan Cansel Elçin eğitimini de yurt dışında yapmıştır. Sinema ve tiyatro oyuncusu olan Elçin Eve Dönüş dizisinde Yusuf karakterini canlandırmıştır. Son olarak ise Dayan Yüreğim dizisinde Fuat karakterine hayat vermiştir.

cansel elçin kimdir

Özlem Yılmaz (Damla);

17 Temmuz 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncuyu daha önce Kara Ekmek ve Unutulmaz dizileri ile yakından tanıyoruz.

Ekin Mert Daymaz (Mert);

2 Aralık 1990 Hollanda doğumlu yetenekli oyuncu Haliç Üniversitesinde antrenörlük ve fitness okumaktadır. Best Model of World yarışmasında 3. olduktan sonra Not Defteri dizisinde kariyerine ilk adımını atmıştır. Son olarak Çilek Kokusu’nda rol alan Daymaz büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

Aslıhan Malbora (Zeynep);

1995 doğumlu olan genç oyuncu Ayfon’da dünyaya gelmiştir. Atv ekranlarında yaz dizisi olarak ekranlara gelen Seven Ne Yapmaz dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile ilk televizyon deneyimini yaşamıştır. Sonrasında ise Star Tv’de ekranlara gelen Kalbimin Sultanı dizisinde Saliha Sultan karakterine hayat vermiştir. Yıllar Sonras dizisinde ise Alev’in kızı Zeynep karakterine hayat verecek.

Sezin Akbaşoğulları (Özlem);

22 Nisan 1981 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Bilkent Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Oyunculuğa ilk adımını Beyaz Gelincik dizisinde Ceren Aslanbaş karakteriyle atmıştır. O… Çocukları, Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku gibi filmlerde rol almıştır. Oynadığı filmlerin yanı sıra Sende Gitme, Ah Kalbim, Bir Aşk Hikayesi, Küstüm Çiçeği ve Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi gibi dizilerde rol almıştır. En son ise Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Elif karakteri ile kamera karşısına geçmiştir.

Sezin akbaşoğulları

Selim Bayraktar (Ali Osman);

28 Nisan 1975 Ankara doğumlu 40 yaşındaki başarılı oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı karakter ile tanınmıştır. 2014 yılından bu yana Derya Taşbaş ile evliliği bulunmaktadır. Başkent Üniversitesi Radio Sinema Televizyon bölümünden mezun olmuştur. 

Nihal Koldaş (Necmiye);

1956 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Bıçak Sırtı dizisinde rol almıştır. Ayrıca Kuma filminde başrolde oynamıştır. Başarılı oyuncu son olarak İçerde dizisinde Yılmaz kardeşlerin annesi Füsun karakterine hayat vermiştir.

Turgay Kantürk (Çetin);

1961 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünü tamamlamıştır. Kuzey Güney, Tatar Ramazan, Serçe Sarayı, Hatırla Gönül gibi dizizlerde rol almıştır. Son olarak Siyah Beyaz Aşk dizisinde Şahin karakterine hayat vermiştir.

Burcu Gönder (Aydan);

7 Şubat 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kendizisi gibi oyuncu olan Bülent Emrah Parlak ile mutlu bir evliliği vardır. Oyuncumuzu Çok Güzel Hareketler isimli komedi programından tanıyoruz.

Hüseyin Soysalan (Hasan);

12 Nisan 1959 Ankara doğumlu usta oyuncu Bahçelievler Deneme Lisesinde ve Ankara Devlet Tiyatrosu konservatuvarında okumuştur. Soysalan 1.5 boyunda ve 75 kilodadır. Bizim Evin Halleri, Beşinci Boyut, Ezel, Sakarya Fırat, Dila Hanım ve Karadayı gibi dizilerde rol almıştır. Usta oyuncu son olarak Çukur dizisi 1. sezonda Feyyaz karakterine hayat vermiştir.

Lila Gürmen (Nedret);

19 Şubat 1966 yılında Ankara’da dünyaya gelen usta oyuncuyu son olarak Aşk ve Gurur dizisinde izlemiştik.

Ağlama Anne Dizisi Oyuncuları Konusu Oyuncu Kadrosu Kim kimdir?

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.