Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Ateşe Koşanlar Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ateşe Koşanlar Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ali Eyüboğlu’nun haberine göre İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı itfaiyeci kadınlarının hikayesi Ateşe Koşanlar olarak yayınlanacak. Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği İzmir’in kadın itfaiyecilerini 6 ay sonra ekranlarda izleyeceğiz.

Limon Yapım’ın kurucusu Hayri Arslan İzmir Belediyesi bünyesinde çalışan itfaiyeci 50 kadından öyküleri en ilginç olanları kadroya aldı. Hayri Arslan, beş itfaiyeci kadının gerçek hayatını arşiverdeki yangın dosyalarını konu edinerek senaryolaştıracağını belirtti. Ateşe Koşanlar dizisini Hülya Koper senaryosunu yazacak.

Ateşe Koşanlar Dizisi Konusu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde itfaiyeci olarak görev yapan 5 itfaiyeci kadının gerçek yaşamını arşivlerdeki yangın dosyalarından kurmaca olarak senaryolaştırılıyor.

Ateşe Koşanlar Dizi Oyuncuları

Farah Zeynep Abdullah;

17 Ağustos 1989 İstanbul doğumlu güzel oyuncu eğitimini İngiltere’de tamamlamıştır. Oyunculuk kariyerine Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle başlamıştır. Kurt Seyit ve Şura dizisinde başrol oynamıştır. Kelebeğin Rüyası, Bir Küçük Eylül Meselesi ve Unutursam Fısılda gibi sinema filmlerinde yer almıştır. Güzel oyuncu son olarak Gülizar dizisinde rol almıştır.

 

Ateşe Koşanlar Dizisi Oyuncuları Konusu Kadrosu Yorumları Özeti

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.