Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Can Kırıkları Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Can Kırıkları Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

3 yıldır atv ekranlarında büyük bir izleyici kitlesiyle yayın hayatına devam eden Kırgın Çiçekler’i bitirmeye karar veren Atv – Ntc Medya’dan yeni bir dizi projesi geliyor. Gül Gürsoy, Gülşen Karagöz ve Zafer Özer Çetinel ‘in senaryosunu yazdığı Can Kırıkları iki kadın poliisin hikayesini ekranlara taşıyor. Polisiye değil daha çok duygusal olaylar üzerine farklı bir dünya kurulacağı öğrenildi. Oyuncu ve cast çalışmaları önümüzdeki haftalarda başlayacak olan yapımın Ramazan ayında ekranlarda olması bekleniyor. Can Kırıkları isimli yeni dizi yakında atv ekranlarında…

Can Kırıkları Dizisi Konusu

İki bayan polisin aksiyon dolu etkileyici hikayesini anlatıyor. Dizi daha çok polisiye değil duygusal olaylar üzerine kuruluyor.

Can Kırıkları Dizisi Oyuncuları

Hande Doğandemir (Leyla);

1985 Ankara doğumlu 29 yaşındaki güzel oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümünden mezun olmuştur. İlk olarak Trt ekranlarında sunucu olarak izleyici karşısına çıkmıştır. Fransızca eğitimi alan Doğandemir Şubat, Böyle Bitmesin, Leyla İle Mecnun, Güneşi Beklerken, Racon Ailem İçin gibi dizilerde boy göstermiştir.

hande doğandemir kara kış

Seçkin Özdemir (Aslan)

25 Ağustos 1981 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Bir çok radyo kanalında sunuculuk yapmış olan Özdemir oyunculuk hayatına 25 yaşında atılmıştır.  Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll gibi reklam filmlerinde rol almıştır. Al Yazmalım dizisinde Özge Özpirinççi ile başrol oyuncusu olarak rol almıştır. Al Yazmalım’ın yanı sıra Muhteşem Yüzyıl, Bir Aşk Hikayesi, Günahkar, Racon Ailem İçin gibi dizilerde de boy göstermiştir.

seçkin özdemir acı aşk

Funda Eryiğit (Zeynep);

1 Mart Hollanda’nın Zwolle kentinde doğumlu 34 yaşındaki oyuncu aslen Samsunludur.İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünü tamamlamıştır. Canım Ailem, İstanbul’un Altınları, Uçurum, Eski Hikaye ve Karadayı dizilerinde rol almıştır. Son olarak ise Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Evdokya karakterine hayat vermiştir.

funda eryiğit kimdir

Özgür Çevik (Kerem);

Yakışıklı oyuncu 27 Mayıs 1981 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. 2004 yılında ekranlara gelen Yabancı Damat dizisi ile tanınır bir isim haline gelmiştir. Geçtiğimiz sezon final yapan Kırgın Çiçekler dizisinde Toprak karakterine hayat vermiştir.

Alican Yücesoy (Cihan Karadağ);

22 Ekim 1982 İstanbul doğumlı Alican Yücesoy 2014 yılında Melisa Sözen ile evlenmiştir. 33 yaşındaki yetenekli oyuncu Haliç Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Eyyvah Eyvah, Eyyvah Eyvah 2 gibi filmlerde rol alan Yücesoy Suskunlar, Şubat, İntikam, Bana Artık Hicran De, Serçe Sarayı gibi dizilerde de rol almıştır. Son olarakte Adı Zehra dizisinde Serkan karakterine hayat verdi.

Hazar Motan;

Genç oyuncu 13 Aralık 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Kırgın Çiçekler dizisinde hayat verciği Cemre karakteri ile tanınır bir oyuncu haline gelmiştir.

Kemal Uçar (Zeko);

Başarılı oyuncu 29 Mart 1985 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Ezel dizisinde hayat verdiği Mert Uçar karakteri ile tanınan bir oyuncu haline gelmiştir. En son ise Nerdesin Birader dizisinde Cüneyt karakterine hayat vermiştir.

Ecem Özkaya;

25 Haziran 1988 İstanbul doğumlu güzel oyuncu Mustafa Üstündağ ile evlidir. Ahmet Kaan Üstündağ isminde çocuğu bulunmaktadır. Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünden mezun olmuştur. Geçtiğimiz sezon Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Biricik karakteriyle büyük bir başarı göstermiştir. Kartallar Yüksek Uçar, Elveda Rumeli, Cümbür Cemaat Aile, İffet gibi dizilerde rol almıştır. Sizi Seviyorum filminde Eda karakterini oynamıştır. Hayat Şarkısı Melek karaktetine hayat vermiştir.

ecem özkaya üstündağ

Demir Karahan;

Usta oyuncu 25 Mart 1944 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncuyu yıllar önce reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisinde sıkça görüyorduk. En son içimdeki Hazine filminde rol almıştır.

Ali İpin; 

Usta oyuncu 21 Aralık 1955 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümündn mesun olmuştur. Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Cennetin Gözyaşları dizisinde Rıza Soyer karakterine hayat vermiştir. Usta oyuncu ayrıca Hanım Köylü, Hatırla Gönül, Güzel köylü gibi dizilerde de rol almıştır.

Can Kırıkları Dizisi Oyuncuları Konusu Oyuncu Kadrosu Özeti Yorumları

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.