Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Gülperi Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Gülperi Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Star tv ekranlarında ilgiyle izlenen dizisi Söz’ün yapımcısı TİMS&B yapım 2108 yılının eylül ayında ekranlara gelecek drama dizisi hazırlığı içinde. Ünlü senaristler Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı başarılı yönetmen Cem Karcı’nın kamera arkasına geçeceği masa başı çalışmaları hızla devam eden ismi Gülperi olarak açıklanan dizinin hazırlıkları sürüyor.

Gülperi dizisinin başrolü için son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem’de rol alan Nurgül Yeşilçay ile anlaşıldı. Dizinin erkek başrolü için Timuçin Esen ile anlaşma sağlandı. Dizinin Ekim ayında Show Tv’de ekranlara gelmesi bekleniyor.

Gülperi Dizisi Konusu

Eşini sınırda kaybeden Gülperi acıyla kahrolurken genç yaşta 3 çocupuyla dul kalır. Üstelik kayın pederi kocasının ölümünden Gülperi’yi sorumlu tutmaktadır. Hapse düşüp 3 çocuğu Bedriye, Hasret ve Can’a hasret kalan Gülperi’nin hayatı iyice çıkmaza girer. 

Hapishane çıkışı zorla İstanbul’a gönderilen Gülperi bir taraftan kapıcılık diğer yandan da bir moda evinde çalışıp para biriktirdikten sonra çocuklarını yanına alabilmek için büyük bir hukuk mücadelesine girecektir. Bu mücadelede Gülperi’ye en büyük desteği ise gençlik aşkı olan avukat Kadir Aydın verecek.

Gülperi Dizisi Oyuncuları

Nurgül Yeşilçay

26 Mart 1976 yılında Afyon’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi tiyatro bölümü mezundur. Aşk ve Ceza, Sensiz Olmaz, Galip Derviş, Aşk Kırmızı, Paramparça, Pek Yakında, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve İkinci Şans gibi yapımlarda rol almıştır.

Timuçin Esen;

14 Ağustps 1973 doğumlu Timuçin Esen evliliğinden geriye Ayda Esen isminde bir kız çocuğu kalmıştır. Hacettepe Üniversitesi mezunu olan yetenekli oyuncu Gurbet Kadını, Hırsız Polis, Vicdan ve Gönül İşleri gibi dizilerde rol almıştır. Oynadığı dizilerin yanı sıra Senin Hikayen, Lebirent, Gönül Yarası gibi filmlerde de boy göstermiştir. Başarılı oyuncu en son Bodrum Masalı dizisinde Faryalı karakterine hayat vermişti.

Tarık Papuçcuoğlu (Yakup);

14 Ocak 1949 İstanbul doğumlu usta oyuncu Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık bölümünden mezun olmuştur. İkinci Bahar dizisinde rol oynadığı Kebapcı Vakkas karakteriyle tanınmıştır. Avrupa Avrupa, Hayat Bilgisi, Yerden Yüksek, Kadim Dostum gibi dizilerde rol almıştır. En son İçimeki Fırtına dizisinde Nusret karakterine hayat vermiştir.

içimdeki fırtına tarık papuççuoğlu kimdir

Burak Dakak (Hasan);

18 Haziran 1988 yılında Ankara’da dünyaya gelen genç oyuncu küçük yaşlardan itibaren televizyona çıkmış ve bir çok projede yer almıştır. Doğruluk Ekseni, Benim Adım Gültepe, Hiyanet Sarmalı, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde izlediğimiz Burak Dakak son olarak Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Onur karakteriyle karşımıza çıkmıştı.

Aleyna Özgeçen (Bedriye);

Genç oyuncu 2003 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Nuran Zengin oyunculuk atölyesinde eğitim almıştır. Daha önce Yüzyıllık Mühür dizisinde rol almış en son ise Müslüm isimli sinema filminde Cedye karakterine hayat vermiştir.

Emir Özyakışır (Can);

Gülperi’nin küçük oğlu Can.

Furkan Oğulcan İlker;

1991 yılında İstanbul’da doğan genç oyuncu Akademi 35.5’ta oyunculuk ve sahne sanatları eğitimini tamamlamıştır.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Konusu Kadrosu Özeti Yorumları

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.