Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Kutu Oyuncuları Ve Konusu

Kutu Oyuncuları Ve Konusu

Youtube kanalında yemek programları yapan ünlü aşçı İdil Yazar ve Minecraft Evi kanalının sahibi gamer Buğra Kazancı Kutu isimli dizi projesinde başrolleri paylaşıyor. Sadece dijital platformlarda yayınlanacak olan dizinin tanıtımları yayınlandı. Kutu isimli dizi çok yakında youtube’da yeni bölümleriyle izleyicileriyle buluşacak. Gençlerin ve çocukların merakla beklediği youtube’un yeni dizisi Kutu yakında başlıyor.

Kutu Dizisi Konusu

Youtube’da yemek programları yapan İdil Yazar ve Minecraft Evi kanalının sahibi gamer Buğra kazancı dizide birlikte yer alacakları bir proje konusunda inandırılırlar. Fakat olaylar hiç de düşündükleri gibi olmaz. Gizmeli içinde ne olduğu bilinmeyen bir kutu korkunç bir plan ve hiç bir şeyden haberi olmayan iki Youtuber’in heyecan dolu öyküsü…

Kutu Dzisi Oyuncuları

İdil Yazar 

8 Temmuz 1985 yılında Bursa’da dünyaya gelen yemek tanıtımlarıyla bilinen youtube kanalı olan ünlü bir youtuberdir. Üniversite eğitimini Amerika’da Bason College’de girişimcilik ve pazarlama üzerine almıştır. New York’ta sürekli restoranları gezme fırsatı bulmuş ardından kendisinde ymeke yapma isteği uyanmıştır. Markafoni’nin kurucularından olan Tolga Tatari ile 2007 yılında evlenmiştir ve Ali isminde bir oğlu bulunmaktadır. 

Buğra Kazancı

Grafik tasarımı öğrencisi olan Buğra Kazancı Mine Craft evi ile Türkiye’de oyun videoları çekerek youtube’da fenomen olmuştur. Henüz 20 yaşında olan genç bir çok başarıya imza atmıştır. Buğra Kazancı aynı zamanda sosyal sorumluluk projesi ile de bakıma ihtiyaç duyan hayvanlar için de katkı sağlıyor.

Kutu Fragmanı

Kutu Dizisi Oyuncuları Kimler Konusu Oyuncu Kadrosu Yorumları Başrolleri

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.