Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Beni Affet Feride (Şeyma Korkmaz) Diziden Neden Ayrıldı?

Beni Affet Feride (Şeyma Korkmaz) Diziden Neden Ayrıldı?

Star tv ekranlarının günlük dizisi Beni Affet‘de sürpriz bir ayrlık yaşandı. Dizide önemli bir karakter olan Feride (Şeyma Korkmaz) senaryo gereği ölerek ayrıldı. şeyma korkmaz beni affet

Şeyma Korkmaz diziden neden ayrıldı? Cüneyt Feride’nin yanına gidiyor o sırada Feride’nin vurulması olay yarattı. Cüney ile birlikte baş karakter olan Feride’ni senaryo gereği ölerek diziden ayrılması herkesin kafasında soru işareti bıraktı. Yapılan açıklamada (Şeyma Korkmaz) Feride karakterinin senaryo gereği diziden ayrıldığını başka bir sebep olmadığı belirtildi. Beni Affet hafta içi her gün 17:00’da star tv ekranlarında yer alıyor.

Beni Affet Feride öldü mü

Beni Affet Yeni Bölüm Özeti:

Hasret, Ferde’nin ölümüyle ilgili cd kayıtlarını kurnazca ortadan kaldırır. Psikolojisi tamamen bozulan Cüneyt ise Hasret’i Feride olarak görüp ona iyice yakınlaşır.  

Yusuf’un velayetini alabilmek için Demir’le evlenmesi gerektiğine inanan Bahar, Demir’le birlikte Sevgi ve Şahin’e giderek, evlenmek istediklerini açıklarlar. Bahar çocuğu için evlenmek isterken Demir ise Bahar’a aşık olmuş gerçekten onunla evlenmeği istemektedir.

Beni affet feride ölüdümü

Beni Affet Feride Öldü Mü Diziden Neden Ayrıldı (Şeyma Korkmaz)

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.