Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Ne Seninle Ne Sensiz Ne Zaman Başlıyor?

Ne Seninle Ne Sensiz Ne Zaman Başlıyor?

Fox tv yeni yarışma programlarıyla yaz sezonuna hızlı başlamak istiyor bu yüzden elini çabuk tutuyor. Daha önce Türkiye’de eşine benzerine rastlanmayan bir program olan Ne Seninle Ne Sensiz çok yakında fox tv ekranlarında olacak. Merakla beklenen programın sunuculuğunu kimin yapacağı ne zaman yayınlanacağına dair henüz net bir bilgi verilmedi. Şuan için sadece kanalı belli olan yarışma programının bir de başvuru formu yayınlandı. Yarışmanın sunuculuğunu ünlü sunucu Seda Akgül, Psikiyatri uzmanı Dr. Ümit ve Av. Feyza Altun üstleniyor. 

İlişkilerini düzene sokmak isteyen eşler, evliliklerinin gidişatını değiştirmek için bu programa akın ediyor. Stüdyoda her şeylerini anlatacak mutluluğa erişecekler. 

Katılımcı çiftlerin psikolojik danışmanlığını da Aile Terapisti Eda Arduman yürütecek.

Ne Seninle Ne Sensiz 17 temmuz’da FOX’ta başlıyor… Ne Seninle Ne Sensiz 17 temmuzdan itibaren hafta içi her gün saat 16:30’da fox tv ekranlarında.

Ne Seninle Ne Sensiz Yarışması Başvuru Formu

Programa katılacak olan kişiler başvuru formu üzerinden seçilmektedir. Sizlerde fox tv ekranlarının yeni yarışma programı Ne Seninle Ne Sensiz’e katılmak istiyorsanız başvurunu formunu istenildiği gibi doldurunuz. Açılan sayfada kişisel bililerinizin yanında, ne zamandır birliktesiniz, ilişkinizde ne gibi sorular yaşıyorsunuz gibi soruların cevabı da istenmektedir. Forma kesinlikle fotoğraf da eklemeniz gerekmektedir.

https://www.fox.com.tr/Ne-Seninle-Ne-Sensiz/ekstra/12/Basvuru-Formu

Ne Seninle Ne Sensiz Başvuru Formu Nasıl Katılırım Ne Zaman Başlıyor Saat Kaçta

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.