Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Ailecek Şaşkınız Filmi Oyuncuları Konusu

Ailecek Şaşkınız Filmi Oyuncuları Konusu

Selçuk Aydemir’in yönetmenliğini yapacağı yeni bir sinema filmi projesi hazırlanıyor. Çalgı Çengi ve Düğün Dernek sinema projelerinden sonra ekranlara uzun bir zaman ara veren Ahmet Kural ve Murat Cemcir Ailecek Şaşkınız filmiyle sevenleriyle buluşacak. Bu defa filmde Ahmet Kural ve Murat Cemcir’e Leyla ile Mecnun dizisinden Erdal Bakkal olarak tanıdığımız Cengiz Bozkurt’ta eşlik edecek. Büyük bir komedi fırtınası bizleri bekliyor diyebiliriz. Bu ikili zaten belli başlı bir kitleye sahip Cengiz Bozkurt’un da katılımıyla film önceki sinema projelerinden daha fazla izlenebilir. Cemcir ve Kural ikilisine ilişkin bir çok soru alıyoruz bunlardan biri de Düğün Dernek 2 çıkacak mı? Düğün Dernek 2 filmi serisi olacak mı? şuan bu konuya ilişkin net bir bilgi bulunmuyor.

Ailecek Şaşkınız Filmi Konusu

Henüz filmin konusuyla ilgili net bir bilgi bulunmasa da komedi türünde bir film olacağını biliyoruz.

Ailecek Şaşkınız Filmi Oyuncu Kadrosu

Murat Cemcir

30 Kasım 1976 Tokat Niksar doğumlu başarılı oyuncu Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv bölümünden mezun olmuştur. Çalgı Çengi filminde Ahmet Kural’la başrolleri paylaşmış ve böylelikle tanınmıştır. İşler Güçler dizisinde başrolde yer almış daha sonra Düğün Dernek sinema filminde yeniden Ahmet Kural’la aynı projede buluşmuştur.

Ahmet Kural

1982 Kütahya doğumlu sempatik ve başarılı oyncu aslen Ankara’lıdır. Çocukluk yıllarını Nevşehir ve Karaman’da geçirmiştir. 1.73 boyunda ve 69 kilodadır. Konya Selçuk Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünü tamamlamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimini almıştır. Levent Kırca sayesinde oyunculuğu keşfedilmiştir. Güneşin Oğlu ve Çalgı Çengi filmleriyle tanınmıştır. Bir Bulut Olsam, Gazi, Memleket Meselesi, Üsküdar’a Giderken, Çalgı Çengi, Behzat Ç, İşler Güçler ve Düğün Dernek gibi projelerde yer almıştır.

Cengiz Bozkurt

24 Aralık 1965 Nevşehir doğumlu başarılı oyuncu Üniversite Lisans eğitimini ODTÜ fizik bölümünde tamamlamıştır. Oynadığı tiyatro oyunlarıyla büyük bir deneyim kazanan Cengiz Bozkurt oynadığı dizilerdeki rolleri ile fenomen haline gelmiştir. Leyla İle Mecnun dizisinde Erdal Bakkal olarak akıllarda yer edinmiştir. Parmaklıklar Ardında, Sevgili Dünürüm, Aramızda Kalsın, Sevdaluk, Kocamın Ailesi gibi dizilerde rol almıştır. Takip İstanbul, Berlin Kaplanı, Kaybedenler Kulübü, Ay Lav Yu, Devrim Arabaları, Eyvah Eyyvah 3, Pek Yakında, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Bana Masal Anlatma, Kara Bela ve Küçük Esnaf gibi sinema filmlerinde rol oynamıştır. Son olarak Hangimiz Sevmedik dizisinde Şener karakterine hayat vermiştir.

Saadet Işıl Aksoy

29 Ağustos 1983 İstanbul doğumlu güzel oyuncu 1.72 boyunda ve 62 kilodadır. Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü tamamlamıştır. Başka Dilde Aşk filmiyle ödül almıştır. L’oreal Paris reklamında rol oynamştır. Senden Başka, Muhteşem Yüzyıl, ve Sürgün gibi projelerde yer bulmuştur.

ailecek şaşkınız saadet ışıl aksoy

Çağlar Ertuğrul

5 Kasım 1987 İzmir Karşıyaka doğumlu yakışıklı oyuncu Koç Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünü tamamlamıştır. Rocco, Pınar Krem Peyniri, Turkcell gibi reklam filmlerinde boy göstermiştir. Dağ filminde tanınmaya başlamıştır. Dağ 2 filmiyle kariyerinin zirvesine çıkmıştır. Boynu Bükükler, Bana Masal Anlatma, Fazilet Hanım ve Kızları diğer rol aldığı yapımlardır.

Ailecek Şaşkınız Fragmanı

 

Ailecek Şaşkınız Filmi Oyuncuları Konusu Kadrosu Yorumları Nerede Çekildi Vizyon

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.