Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Selçuk Yöntem’le Milyonluk Resim Ne Zaman Başlıyor?

Selçuk Yöntem’le Milyonluk Resim Ne Zaman Başlıyor?

Son olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde izlediğimiz ve bir süre de olsa Kim Milyoner Olmak İster’i sunan Selçuk Yöntem’in yeni yarışma programı yaz aylarında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Selçuk Yöntem fox tv’de başlayacak olan Selçuk Yöntem’le Bir Milyonluk Resim yarışmasının sunuculuğunu yapacak. Yarışmada ekrana bir rsim verilecek ve o resimle ilgili bir soru karşımıza çıkacak. Yarışmacı her bildiği soru sonucunda para ağacında bir basamak yukarı çıkacak. Eğer 12 soruyu doğru cevaplamayı başarırsa 1 milyon liralık büyük ödülü kazanacak.

Milyonluk Resim ilk bölümüyle 5 ağustos cumartesi gecesi saat 22:30’da fox tv ekranlarında başlamıştı. Selçuk Yöntem’in sunduğu program her hafta cumartesi ve pazar geceleri ekranlara gelmeye devam etmişti.

Milyonluk Resim’in Yeni Günü Belli Oldu

Geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan program yeni haftayla birlikte Kayıtdışı dizisinin bitimiyle birlikte pazartesi günleri ekranlara gelecek. 

Milyonluk Resim 2 ekim pazartesi günü itibariyle her hafta pazartesi geceleri Kayıtdışı dizisinin bitimiyle birlikte ekranalra gelmeye devam edecek.

Milyonluk Resim Ne Zaman Başlıyor Saat Kaçta Hangi Gün Başlayacak Fox Tv

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.