Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Kızıl Goncalar 24. Bölüm Fragmanı

Geniş Ekran Dar Ekran
Loading...

Geçtiğimiz haftanın “Kızıl Goncalar” bölümünde, karakterler arasında tansiyon giderek yükseldi. Cüneyd, zihninde yaşadığı karmaşalarla boğuşurken, beklenmedik bir şekilde Zeynep’le karşılaştı. Bu karşılaşma, olayların seyrini değiştirdi. Öte yandan, Sadi, Meryem’i Naim’in elinden kurtarmak için son anda önemli bir çözüm buldu. Dergâhta Melike’nin başına gelenler ise büyük bir kargaşaya neden oldu. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen Levent, kızların okumasına karşı olan Vahid’i köşeye sıkıştırma şansı yakaladı, ancak Vahid hem bu durumu savuşturmak hem de Levent’i alt etmek için Meryem, Zeynep ve Birgül’ün yardımına ihtiyaç duydu.

Meryem, Levent’le kağıt üzerinde bir evliliği bile kabullenemeyen Mira’yı ikna edemezse, gerekirse hapse dönmeyi bile göze almıştı. Mira’nın bu evliliği ancak bir şartla onaylayacağını söylemesi, Meryem’i çok zor bir kararla karşı karşıya bıraktı. Aynı zamanda, Sadi, Cüneyd’in durumuyla ilgili gerçeği öğrenince onu Vahid’ten korumak için Levent’ten yardım istedi, ancak Cüneyd’in durumunu gizli tutmak zorundaydı. Levent, Cüneyd’i bu zor durumdan çıkarmaya çalışırken, Cüneyd geçmişiyle yüzleşmek zorunda kaldı ve büyük bir tehlikenin eşiğine geldi.

Zeynep, bu tehlikeden Cüneyd’i kurtarmak için zor bir seçim yapmak zorunda kalırken, bu karar Vahid’in geleceğini de etkileyebilecek kritik bir adım olacaktı. Vahid ise gizemli kitabı bulmaya çalışırken bu beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya kaldı​.

Kızıl Goncalar 24. Bölüm Fragmanı Yeni Tanıtım 28 Ekim Pazartesi

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.