Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Büyük Sürgün Kafkasya Dizisi Oyuncu Kadrosu, Konusu Ve Fragmanı

Büyük Sürgün Kafkasya Dizisi Oyuncu Kadrosu, Konusu Ve Fragmanı

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin‘in yapacağı yeni mini dizi ocak ayı boyunca her perşembe günü Trt 1 ekranlarında yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosunda önemli isimler bulunuyor.  Tolga Sarıtaş, Elif Atakan, Nilüfer Açıklan, Ertan Saban ve Luran Ahmedi gibi isimler Büyük Sürgün Kafkasya dizisinin başrollerini paylaşıyor. Yeni dizi Ocak 2016’da her perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak.büyük sürgün kafkasya oyuncuları fragmanıBüyük Sürgün Kafkasya Konusu:

Çekimleri Makedonya’da başlayan dizide 2. dünya savaşında Stalin tarafından sürgün edilen Ahıska Türklerinin yaşadığı yakın tarihin en küçük ve en az söz edilen konularından birini anlatıyor.

Büyük Sürgün Kafkasya 4. Bölüm Fragmanı izle

 

Tolga Sarıtaş

tolga sarıtaş1 ocak 1991 İstanbul doğumlu 24 yaşındaki genç oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisinde yıldızı parlaşmış ve geçtiğimiz yaz başlayan Güneşin Kızları dizisinde genç kızların sevgilisi haline gelmişti.

 

 

 

 

 

 

Melis Birkan

melis birkan30 kasım 1983 Ankara doğumlu güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Issız Adam filminde başrol oynamıştır. Leyla İle Mecnun dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır.

 

 

 

 

 

 

Ertan Saban

ertan saban4 Aralık 1977 Makedonya doğumlu Türk oyuncu Elveda Rumeli, Sakarya Fırat, Mutlu Ol Yeter ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde rol almıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

Elif Atakan

elif atakan22 Nisan 1993 İstanbul doğumlu genç oyuncu boğa burcu ve 1.74 boyundadır. Suskunlar, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nilüfer Açıklan

nilüfer açıkalın1967 İstanbul doğumlu deneyimli oyuncu Mimar Sinan Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. 1987 ve 1994 yılları arasında Peker Açıkalın ile evlilikleri bulunmaktadır. Hayde Bre, Mazi Yarası gibi bir çok filmde rol almıştır.

 

 

 

 

 

Luran Ahmedi

luran ahmeti31 Temmuz 1974 Arnavut doğumlu oyuncu Mutlu Ol Yeter, Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu gibi bir çok dizide rol almıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

Büyük Sürgün Kafkasya 4. Bölüm Fragmanı

Büyük Sürgün Kafkasya Oyuncuları 4. Bölüm Fragmanı Final Konusu

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.