Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Karadut 5. Bölüm Fragmanı

Geniş Ekran Dar Ekran

Çetin, kızı Zuhal’in aldığı kararlara karşı çıkmak için her türlü yolu deniyor. Onun cesaretini kırmak amacıyla Figen’i bile kullanıyor. Ancak Çetin’in büyük kızıyla olan bu imtihanı bitmek bilmiyor. Zuhal, tanıdık bir yüzün seanslarına gelmesiyle şaşkına dönerken, danışanının gerçek niyetinden habersiz. Geçirdiği zor günleri Tayfun’un desteğiyle atlatmaya çalışan Zuhal, onunla huzur bulduğunu düşünse de Tayfun’un başkaları için bambaşka anlamlar taşıdığını fark etmiyor.

Bu sırada Bora’nın başına gelenler, Aslı ile arasında yeni bir sayfa açar. Ancak Aslı’nın öğrendikleri, ilişkilerini çıkmaza sürükler. Nihan ise oğlunun sakladığı gerçekleri öğrendiğinde, etrafındaki tüm uyarıları görmezden gelir. Artan öfkesi, onu beklenmedik bir hamle yapmaya yönlendirir.

Zuhal, Tayfun’la olan ilişkisinde güvenini giderek artırırken, yalnızlığının aile içinde konuşulmaya başlandığını fark eder. Bu durumu değiştirmek için tüm ailenin gündemini sarsacak bir teklifle ortaya çıkacaktır.

Karadut yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de atv’de!

Zuhal’in ailesine sunduğu sarsıcı teklif, tüm dengeleri altüst edecek. Çetin, kızının kendi yolunda ilerlemesini engellemek için daha sert hamleler yapmaya başlarken, Zuhal’in ona karşı direnci artacak. Tayfun ise Zuhal’e olan desteğini sürdürse de, onun başka insanlarla olan bağları su yüzüne çıkmaya başlayacak ve Zuhal bu durumla yüzleşmek zorunda kalacak. Tayfun’un geçmişiyle ilgili bazı sırlar gün yüzüne çıktıkça, Zuhal’in ona olan güveni sarsılabilir.

Bu sırada Aslı ve Bora’nın ilişkisi giderek daha büyük bir çıkmaza sürüklenecek. Aslı’nın öğrendikleri, aralarındaki uçurumu büyütürken, Bora’nın bu durumu kurtarma çabası işleri daha da zorlaştıracak. Nihan’ın öfkesi, ona kontrol edemediği bir adım attıracak ve bu, ailesiyle olan ilişkilerini geri dönülmez şekilde etkileyecek.

Gelecek bölümde Zuhal’in verdiği büyük karar, hem ailesi hem de Tayfun’la olan ilişkisi açısından belirleyici olacak. Özellikle Çetin ve Zuhal arasındaki çatışma, daha da tırmanarak yeni bir kırılma noktasına doğru ilerleyecek gibi görünüyor.

Karadut 5. Bölüm Fragmanı Yeni Tanıtım Son Fragmanı 21 Ekim

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.