Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Deha 5. Bölüm Fragmanı

Geniş Ekran Dar Ekran
Loading...

İskender’in vurulmasıyla eline geçen fırsatı değerlendirmek isteyen Devran, babasının gizli tarafını daha iyi tanımanın verdiği tedirginlikle bir yandan önlem alırken, diğer yandan evin önüne yığılan paraları aklamaya girişir. Bu süreçte, Devran’ın içindeki huzursuzluk giderek büyümekte, ailesine dair daha karanlık sırlar su yüzüne çıkmaktadır.

Boran’ın ölümüyle birlikte İskender’in bu olayla bağlantısını açığa çıkarmak isteyen Devran, elde ettiği önemli bir delille Esme’den yardım talep eder. Ancak bu iş, göründüğünden daha karmaşıktır. İskender ile zorunlu ortaklığı Devran’ı daha da tehlikeli bir noktaya getirir ve para aklama işine mahallenin de dahil edilmesi kaçınılmaz olur. İskender ise kendisini güvence altına almak için yeni bir hamle yapar.

Bu defa Devran, önceki hatalarından ders çıkararak adımlarını daha sağlam atar. Annesinin intikamını alma fırsatını yakalayan Devran, Cesur ve İskender’i huzursuz edecek önemli bir delili gizlice ortaya koyar. Karga’nın hesabına geçen para ile Devran’ın planları hız kazanmaya başlar ve olaylar giderek daha karmaşık bir hal alır.

Deha’nın yeni bölümü, izleyicilere heyecan dolu bir hikaye sunarken, karakterler arasındaki bu çetrefilli ilişkilere yeni bir boyut kazandıracak.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Deha Fragman 5. Bölüm Fragmanı Yeni Tanıtım ön izleme 20 Ekim

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.