Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Kalpazan Naz Kimdir?

Kalpazan Naz Kimdir?

21 Temmuz 2006 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Çağla Naz Kargı, henüz küçük yaşlarda oyunculuğa olan ilgisini keşfetti. 18 yaşında olan genç oyuncu, kariyerinde hızla yükseliyor. İlk olarak 2012 yılında reklam filmleri ile ekran karşısına çıkan Kargı, küçük yaşta başladığı oyunculuk kariyerinde kısa sürede dikkat çeken bir isim haline geldi.

Oyunculuk eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü’nde son sınıf öğrencisi olarak sürdüren Kargı, bu süreçte hem teorik hem de pratik açıdan oyunculuğunu geliştirmeye devam ediyor. Eğitimine devam ederken aynı zamanda çeşitli projelerde yer alarak hem kamera önünde hem de sahnede yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

Çağla Naz Kargı’nın profesyonel oyunculuk kariyeri, birçok izleyici tarafından sevilen ve dikkatle takip edilen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisiyle büyük bir çıkış yakaladı. Bu dizideki performansıyla, oyunculuk yeteneğini geniş bir kitleye kanıtladı. Dizinin ardından, Güvenlik ve Bizim Hikaye filmlerinde de rol alarak sinema dünyasında da adından söz ettirdi.

Kargı’nın ilk önemli rolü, Emanet dizisinde oldu. 5 Ağustos 2016 tarihinde izleyiciyle buluşan bu dizi, onun televizyon dünyasındaki yerini sağlamlaştırdı. Aynı zamanda vizyon tarihi henüz belli olmayan Su Koruyucuları: Geleceğin Beşlisi adlı projede de yer alarak, farklı türlerdeki projelerde de kendini denemeye devam ediyor.

Kalpazan Dizisindeki Rolü:

Naz, zeki ve derslerinde oldukça başarılı bir genç kızdır, ancak özgüven eksikliği yaşamaktadır. Zenginliğe olan özlemi, iç dünyasında çatışmalar yaratır fakat bu fırtınaları dışarıya belli etmez. Bu nedenle çevresindekilere karşı çeşitli oyunlar ve entrikalar planlar. Hırsı, masum görünen dış görünümünün altında keskin bir zekâyı gizler. Başarısı sayesinde seçkin bir kolejde burslu olarak okumaktadır, fakat burslu olmanın gururundan çok, bu durumun ona hissettirdiği mahcubiyeti yaşar. Arkadaşları arasında kabul görmek için çabalayan, bu yüzden kendini yetersiz hisseden bir genç kızdır.

Genç ve yetenekli oyuncu Çağla Naz Kargı, Kalpazan dizisinde izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Kargı, dizide Adem (Timuçin Esen) ve Canan’ın (Şükran Ovalı) kızı Naz karakterine hayat verecek. Genç oyuncu, bu önemli rol ile aile içindeki çatışmalar ve duygusal gelgitlerin merkezinde yer alacak. Kargı, etkileyici performansı ile bu projede de dikkatleri üzerine çekecek.

Son Rol Aldığı Yapımlar:

  • 2023Ömer – Emine (Star TV) – Yönetmen: Cem Karcı (devam ediyor)
  • 2023Dayton (Tabii) – Yönetmen: Başak Soysal
  • 2023Su Koruyucuları: Geleceğin Beşlisi – Yönetmen: Şevki Es
  • 2022Cici (Netflix) – Yönetmen: Berkun Oya
  • Muhteşem Yüzyıl Kösem – Profesyonel olarak oyunculuk kariyerine başladığı dizi

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Kalpazan Naz Kimdir? Çağla Naz Kargı Biyografisi Son Dizileri Yaşı

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.