Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Gizli Bahçe Memo Kimdir?

Gizli Bahçe Memo Kimdir?

Memo Köker, Gizli Bahçe dizisinde Pamir Boyraz tarafından canlandırılan karakterdir. Memo, annesi Nazlı ve onun arkadaşlarıyla kısıtlı olanaklarla, ancak mutlu bir şekilde büyümüş bir çocuktur. Her ne kadar annesine belli etmek istemese de, içinde derin bir baba özlemi taşımaktadır. Bu duygusal boşluk, beklenmedik bir anda hayatlarına giren amcası Demir’e hemen ısınmasına neden olur. Demir, Memo için bir baba figürü haline gelir ve aralarındaki bağ hızla güçlenir.

Memo, ayrıca koyu bir Beşiktaş taraftarıdır ve bu özelliğiyle de çevresinde dikkat çeker. Naif ve sevgi dolu yapısıyla hem annesi hem de çevresindekilere neşe kaynağı olur.

Pamir Boyraz, Hande Aytar Cast Ajansı’na bağlı olarak çalışmaktadır. İlk olarak 2020 yılında ECA reklam filmi ile ekranlara adım atan genç yetenek, aynı zamanda US POLO katalog çekimlerinde de yer almıştır. Bu projeler, onun kariyerinde erken yaşta önemli adımlar olmuştur.

Pamir Boyraz, 27 Şubat 2018 doğumlu, Türk dizi ve reklam sektöründe hızla yükselen genç yeteneklerden biridir. Kısa sürede kazandığı deneyim ve yetenekleriyle dikkat çeken Boyraz, farklı projelerde yer almıştır. Yeni dizisi **”Gizli Bahçe”**de, başrollerini Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in paylaştığı projede Memo Orman karakterini canlandırarak kariyerinde önemli bir adım atmıştır. Boyraz, bu rolüyle izleyici karşısına çıkarak yeteneklerini sergilemeye devam etmektedir.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Gizli Bahçe Memo Kimdir? Pamir Boyraz Biyografisi Son Dizileri Yaşı

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.