Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Gizli Bahçe Aslı Kimdir?

Gizli Bahçe Aslı Kimdir?

Aslı Gençoğlu, Gizli Bahçe dizisinde Sude Belkıs Akgün tarafından canlandırılan karakterdir. Aslı, Demir’in asistanı olarak çalışmaktadır. Mimarlık fakültesinden yeni mezun olan genç ve hırslı bir kadın olan Aslı, Akçınar Mimarlık’ta iş hayatına başlamıştır. En büyük hedefi ve idolü olan Demir’in takdirini kazanmak ve başarılı bir mimar olarak kariyerinde yükselmektir.

Bu hedefi uğruna gece gündüz çalışmayı göze alan Aslı, işinde oldukça kararlıdır ve azmiyle dikkat çeker. Hem kariyer hem de kişisel gelişimi için büyük çaba sarf eden Aslı, genç yaşta başladığı bu işte önemli roller üstlenmek için çabalamaktadır.

Sude Belkıs Akgün, 1994 yılında İstanbul’da doğan Türk içerik üreticisi ve Belkıs TV kanalının kurucusudur. 2019 yılında fotoğraf sanatıyla ilk sergisini açarak sosyal medya platformlarında geniş bir kitle tarafından tanınmıştır. Özellikle kısa videolarıyla dikkat çekmeyi başaran Akgün, Twitch platformunda başlattığı yayınlarla büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştır.

Belkıs TV’nin sahibi olarak, Twitch yayınlarında kendine özgü konseptler geliştirip, eğlenceli ve komik içerikleriyle tanınan bir isim haline gelmiştir. Yayınlarının kısa kesitleri sosyal medyada sıkça paylaşılan Sude Belkıs, Twitch camiasında sevilen bir yayıncı olmuştur.

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat-Tasarım Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü’nden mezun olan Sude Belkıs, sanat alanındaki yetenekleri ve yaratıcı içerikleriyle Türkiye’nin önde gelen içerik üreticilerinden biri olarak tanınmaktadır. 29 yaşında olan Sude Belkıs, fotoğraf ve dijital sanatla ilgilenmekte, sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle sürekli etkileşimde bulunmaktadır.

Sude Belkıs Akgün’ün Dizileri:

  1. Beni Bul (2024)

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Gizli Bahçe Aslı Kimdir? Sude Belkıs Akgün Biyografisi Son Dizileri Yaşı

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.