Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

İnci Taneleri 19. Bölüm Fragmanı

Geniş Ekran Dar Ekran

Kanal D’nin BKM imzalı dizisi “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri”, yeni sezonuna merhaba diyor. Geçtiğimiz sezona Dilber’in pavyon dansıyla damga vuran dizi, Yılmaz Erdoğan’ın hayat verdiği Azem Yücedağ karakterinin hayata tutunma mücadelesini konu alıyor. Yeni sezonda Azem, yıllar sonra iki çocuğuyla yeniden bir araya geliyor. Koşullar beklediği gibi olmasa da Azem, önünde uzun bir yol olduğunu fark ediyor. Aynı zamanda Dilber, başı büyük bir belada ve bu kez yalnız değil. Yıldız ve Zerre de tehlikede, bu yüzden yine Azem’den yardım istemek zorunda kalıyor. Ayça, Azem’in sessiz gidişiyle hem annesini hem de hayatını reddederken, Piraye de kızı, kaygıları ve gururu arasında zor bir karar verme aşamasına geliyor.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey gibi isimler yer alıyor. Projenin yönetmenliğini ise Şenol Sönmez üstleniyor. “İnci Taneleri”, yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.

Kanal D’nin, BKM yapımı dizisi İnci Taneleri, Yılmaz Erdoğan’ın başrolünde olduğu yeni sezonu ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Geçen sezon, Dilber’in çarpıcı pavyon dansıyla hafızalarda yer eden ve Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem Yücedağ’ın hayat mücadelesini konu alan dizi, yeni bölümle ekranlara dönüyor. Yayınlanan tanıtım videoları ile büyük merak uyandıran dizinin yeni bölümünde, Azem’in iki çocuğuyla yeniden bir araya gelmesi ön planda olacak. Hayal ettiği gibi olmasa da Azem için bu an, çok özel bir değer taşıyor. Azem, önünde uzun bir yol olduğunu fark ettiği önemli bir dönemeçte.

Dilber ise zor zamanlar geçiriyor ve bu kez yalnız değil. Yıldız ve Zerre de onun kadar savunmasız bir durumdadır ve yine Azem’den yardım istemek zorunda kalacaktır. Bu sırada Ayça, Azem’in sessizce çekip gitmesiyle annesini ve tüm hayatını göz ardı etmeye başlar. Piraye ise kızı, kaygıları ve gururu arasında zorlu bir kararın eşiğindedir.

BKM imzasını taşıyan İnci Taneleri’nin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Yasemin Baştan, Güven Kıraç, Selim Erdoğan, Bestemsu Özdemir, İrem Çıray, Onur Akbay, Mustafa Yıldıran, Ülkü Hilal Çiftçi, Orkuncan İzan ve Furkan Rıza Demirel gibi ünlü isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. İnci Taneleri, yeni sezon bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

İnci Taneleri Fragman 19. Bölüm Fragmanı Yeni Tanıtım 17 Ekim Perşembe

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.