Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Leyla Dizisi Güzide Kimdir?

Leyla Dizisi Güzide Kimdir?

Zeyno Eracar, 5 Aralık 1970 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Eracar, kariyerine tiyatro sahnelerinde başlamıştır. Ben O İstanbul’u Çok Sevdim (2015), Gül’e Ağıt (2009), Yarın Başka Koruda (2016) gibi birçok tiyatro oyununda rol almıştır. Televizyon ve sinema dünyasında da adından söz ettiren Eracar, Kaygısızlar dizisiyle geniş kitlelerce tanınmış ve Çiçek Taksi, İki Aile, Cesaretin var mı Aşka, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Nefes Nefese, Kara Sevda, Kollama, Bana Artık Hicran De gibi birçok popüler yapımda yer almıştır.

Seslendirme sanatçılığı da yapan Zeyno Eracar, 2019–2021 yılları arasında TRT 1’de yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde Zümrüt karakteriyle büyük bir çıkış yapmıştır. Son olarak, Yargı dizisinde Gül Erguvan karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan oyuncu, sinema dünyasında da Hürkuş: Göklerdeki Kahraman (2018), Nasipse Olur (2020), Sardunya (2021) ve The Grand Siege (2024) filmlerinde yer almıştır.

Leyla dizisinde Güzide, ailesi için her şeyi göze alabilecek kadar güçlü ve fedakâr bir anne olarak karşımıza çıkıyor. Karakteri Zeyno Eracar canlandırıyor. Güzide, geçmişte yaşadığı zorluklar ve aileyi bir arada tutma çabasıyla şekillenmiş, sert ve otoriter bir figürdür. Aile bağlarına sıkı sıkıya bağlıdır ve sevdiklerini korumak için büyük fedakârlıklarda bulunur. Ancak bu sert yapısının altında derin yaralar ve travmalar barındırmaktadır.

Zeyno Eracar’ın son dizileri:

  • Leyla: Hayat… Aşk… Adalet… – 2024-günümüz – NOW – (Güzide)
  • Yargı – 2021-2024 – Kanal D – (Gül Erguvan)
  • Benim Adım Melek – 2019-2021 – TRT 1 – (Zümrüt Şirhan)
  • Nefes Nefese – 2018 – (Afet Alacan)
  • Kara Sevda – 2015-2017 – Star TV – (Fehime Soydere)
  • Zeyrek ile Çeyrek – 2015 – TRT 1 – (Semaver)

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Leyla Dizisi Güzide Kimdir? Zeyno Eracar Biyografisi Son Dizileri Yaşı

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.